- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trallilalli
csendes tag
Szerintem se meglepő a trónfosztás. Nem hiába mondják, hogy könnyű sikeres vállalkozásnak lenni, de sokkal nehezebb megtartani azt a pozíciót. Ebbe fog sajnos belebukni a Nokia. Amúgy imádtam mindig is a nokia mobilokat, könnyen kezelhető , megbízható készülékek, de az okos telefonok piacát sajnos nem ők hódítják meg. A Google annál okosabban csinálja. Nagyon vagányul összerakta az Androidot, végre van Market is ahol az appokat le lehet tölteni. Nagyon állat cuccok vannak, nem gondoltam volna 1 évvel ezelőtt, hogy ennyi mindent ki lehet hozni egy mobilból, de most úgy látom, hogy ennél még sokkal többet. Valszeg az érintős mobiloké a jövő és a régebbi típusok teljesen el fognak tűnni. Bár ilyenkor belegondolok, hogy a Blackburry biztosan még évekig ott lesz a toppon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged