- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Hát engem az iRacing érdekelen főleg, no meg a gmotor-os játékok, de leginkább a GTL, természetesen
Bár azt nem tudom, hogy hogy lehetne lemérni, hogy a proci mennyire kell hozzá. Ja, de mondjuk van rá ötletem,de majd MSN-en megdumáljuk... már ha a pici mellett van mostanában erre időd...
-
neilszab
őstag
Szia, nemrég láttam egy videót erről, hogy az Ati Driverben ott van az eszköz a 3 monitor képének pozícionálásához, csak most hirtelen nem tudom hol... de majd megkeresem neked a vidit. De sztem vagy olyan ügyes, hogy magadtól is rájössz, mindenképpen érdemes lenne megpróbálnod.
Egy gyors kérdés:
a 3 monitoros rendszerhez elég csak a VGA-t felturbózni, vagy a procira is rá kell gyúrni hozzá?Köszi...és szívesen
-
neilszab
őstag
Jah, illetve még egy kis újdonság, az árát nem tudni: Radius 320
-
neilszab
őstag
Na, én is elkezdtem gondolkodni vmi kis okosításon cockpit téren, lenne is néhány kérdésem, hátha azóta okosabbak vagyunk:
- Crossfire-ben kiderült-e már, hogy működik-e a cucc, ha mondjuk két 5770-esből állna a gépház? Mármint a csatlakozós mizéria nélkül...
- Az 5870-nel milyen FPS tudsz kicsikkarni így a rendszerből, és milyen grafika mellett? Mondjuk vmilyen Simbin és iRacing esetében...
- Lehet-e olyat csinálni az Ati szoftverében, hogy "belefoglalni" a moncsik káváját a képbe? Úgy értem, hogy nem ott folytatódna a kép 3-4 centivel arrébb, ahol a másik monitoron abbamaradt , hanem mintha folymatos lenne, csak a montor kávája épp kitakaraja azt a részt... nem tudom érthető-e így a dolog? Más szavakkal, lehet-e a megjelenített képkockáktat vízszintesen pozícionálni az egyes moncsikon? A TripleHead2Go tud ilyet...Köszi
Aztán a pályán is lássalak majd vmikor... iR-hez jön a Póni, asszem nekem ott a helyem!
-
neilszab
őstag
Nem akarok hülyeséget mondani, de sztem még 1 monitorral sem csak előre nézel, hanem egy bizonyos perspektívát látsz, melynek a látószöge szoftveresen van szabályozva
Szóval ha kiraknál a falra egymás mellé egysíkban 8 db monitort öszekötve, akkor a legszélsőkön már azt látnád, ami mögötted van, mint egy nagylátószögő kamerával készített képen. (Ugyan ez lenne, ha mindezt 1 db monitorral csinálnád, ami 8 monitor széles)
Szóval azt akarom mindezzel mondani, hogy ehhez nem kell semmi modern technika, vagy újabb játék, mert ez már alapból így van, és ez egyáltalán nem a monitorok számátol függ, hanem a megjelenített képkockáktól. A legideálisabb az lenne, ha minden monitor már eleve meg lenne görbítve, ezért jobb a 3, mert azzal némileg hajazni lehet rá.
És még hozzátenném azt is, hogy...szerintem
-
neilszab
őstag
válasz
Menthirist #54 üzenetére
A játék nem kezeli az eszközeit egy bizonyos szám felett....
Komolyan mondom, ilyen problémák....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Könyvajánló
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest