Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norti

    addikt

    válasz dmc #4335 üzenetére

    A DD-WRT-ből csak stabil/listázott firmwaret rakj fel, mert a legújabbakkal könnyen soft brickre vághatod a routert. Az utolsó normális dev build, amivel még nincs gond a 23919-es, nekem ez van fenn, amióta kijött és szinte 24/7 megy 120/10-es nettel többnyire elég jól terhelve, mindennel, amivel csak lehet. (Pl. 1043-ra jó a 26081-es duild is, de a 4300-as sorozaton folyamatosan hibák jöttek elő az újabbaknál, már ha nem halt le a router oft brickkel...)

    Ha a DD-WRT mellett döntesz és gyári fw van még a routeren, először a factory-to-ddwrt.bin-t rakd fel Internet Explorer vagy ha az nincs, akkor Firefox alól (Chrome-mal kicsit akad a frissítés, bár az is megszokta csinálni, de jobb a másik kettő). Utána azon belül felrakhatod a webflash-t. A webreverttel csak akkor kell foglalkoznod, ha vissza szeretnéd állítani a gyári firmware-t, amire szerintem sosem lesz szükséged.

    A helyedben azért mindenképpen elmerülnék kicsit a DD-WRT világában, mielőtt nekivágsz. De ahogy a többiek mondják, nem fogsz nagyon hozzá magyarul támogatást találni, hacsak nem nézel magad utána a dolgoknak a dd-wrt fórumon, ha mondjuk előjön egy hiba.

    A DLNA támogatásáról sajnos nem tudok nyilatkozni, ha kicsit kifejted bővebben mit értesz az alatt, hogy nem játszik le mindent, akkor talán tudok reagálni rá :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák