Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap megjött a soros usb adapter Kínából, vissza is tudtam rakni a firmwaret a 4300-ra. Jó móka ez a soros portos unbrickelés, bár a tftp szerver az elején nem volt a topon, de pár reboot meg az ipv6 kikapcsolása segített neki W10-en.
Hegesztek normális tűket a kábelre (most bare kábelvégekkel ügyködtem, tudom, gáz) és megmarad, hátha kell később
-
Sziasztok!
Tegnap kicsit fáradt voltam és a 1043 firmware-jét (dd-wrt) raktam fel erre (mert van egy 1043-mam is, és egyszerre szoktam frissíteni a kettőt, csak most hülye voltam és megnyitottam mindkettőt két tabon). No komment.
Elvileg TFTP-vel lehet debrickelni, de valamiért az első alkalommal megállt 85%-nál és bezárta a transfer ablakot és újra resetel állandóan a router. Azóta próbáltam openwrtt tftpzni rá, meg dd-wrt factory-to-ddwrt firmwaret is több verziót (gyári TP-Linket boottal még nem), átállítottam 10 mbitre a hálókártyát, mert sokáig emiatt nem ment a transfer, de hiába végez mindegyikkel, akár TFTPD akár OpenTFTPServert használok, minden esetben sikeres a transfer (Wiresharkkal ellenőriztem) de utána megint reset loopba kerül, nem flasheli a firmwaret. Lehet, hogy a boot is elcsesződött az első megszakadt transfernél?
Van esély arra, hogyha gyári TP-Link firmwaret (boot) próbálok TFTPzni rá, akkor megjavul? Vagy csak soros-USB eszközzel tudom újraflashelni?
(Windows 10-et használok)
-
-
A DD-WRT-ből csak stabil/listázott firmwaret rakj fel, mert a legújabbakkal könnyen soft brickre vághatod a routert. Az utolsó normális dev build, amivel még nincs gond a 23919-es, nekem ez van fenn, amióta kijött és szinte 24/7 megy 120/10-es nettel többnyire elég jól terhelve, mindennel, amivel csak lehet. (Pl. 1043-ra jó a 26081-es duild is, de a 4300-as sorozaton folyamatosan hibák jöttek elő az újabbaknál, már ha nem halt le a router oft brickkel...)
Ha a DD-WRT mellett döntesz és gyári fw van még a routeren, először a factory-to-ddwrt.bin-t rakd fel Internet Explorer vagy ha az nincs, akkor Firefox alól (Chrome-mal kicsit akad a frissítés, bár az is megszokta csinálni, de jobb a másik kettő). Utána azon belül felrakhatod a webflash-t. A webreverttel csak akkor kell foglalkoznod, ha vissza szeretnéd állítani a gyári firmware-t, amire szerintem sosem lesz szükséged.
A helyedben azért mindenképpen elmerülnék kicsit a DD-WRT világában, mielőtt nekivágsz. De ahogy a többiek mondják, nem fogsz nagyon hozzá magyarul támogatást találni, hacsak nem nézel magad utána a dolgoknak a dd-wrt fórumon, ha mondjuk előjön egy hiba.
A DLNA támogatásáról sajnos nem tudok nyilatkozni, ha kicsit kifejted bővebben mit értesz az alatt, hogy nem játszik le mindent, akkor talán tudok reagálni rá
-
-
válasz
donceleger8 #3164 üzenetére
A TV gyári programjával (Samsung, LG?) nem szabadna akadnia, ha a TV és a gép egy alhálózaton vannak. Illetve bejátszhat az is, hogy a DLNA szerver programok még nem szeretik annyira a Win8.1-et, de ez csak feltételezés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest