Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
AMD Power
titán
Már csak idő kérdése, hogy meg vegye a Nokiát.
-
Alexios
veterán
Így, hogy tegnap bejelentették hogy saját tabletet is fognak gyártani amúgy már nem is olyan elképzelhetetlen egy esetleges mobilgyártás se szerintem..
-
SX Wave
aktív tag
"hogy ne tegyenek olyat, ami rossz a Microsoftnak" - nem tudnak rosszat tenni, hisz a jelenlegi vezérigazgató amúgy is a Microsoft érdekeit nézi.
"mert kiadtak összesen négy Lumia-t" - ha nem a Lumia, akkor még ilyen piaci részesedést se tudna felmutatni a Microsoft, ami így is elég siralmas.5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Integra
titán
ugyan már..
azért legyünk tisztában a méretekkel. a microsoft bármelyik reggel lenyeli a nokia-t keresztbe. a skype-ért 8mrd-ot fizettek, a nokia ennek a töredékét sem éri. nem mintha a skype ért volna annyit.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SX Wave
aktív tag
Tovagyűrűzik a Nokia-Microsoft "szövetség". Nekem ez a cím így lett volna az igazi. A szövetség mást jelent és nem azt, amikor az egyik fél parazitaként feléli a másikat annak a kimúlásáig.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Crucio
aktív tag
Lehet, hogy nem fogja felvásárolni, csak mindenféle szerződésekbe belekényszeríteni, hogy ne tegyenek olyat, ami rossz a Microsoftnak. Ez elég valószínű, gondolom az egy milliárd dolláros injekciót sem csak úgy odaadták bőröndöstül, jófejségből, mert kiadtak összesen négy Lumia-t.
[ Szerkesztve ]
-
SPY0817
aktív tag
A 2 cég kéz a kézben ébred
Amúgy szerintem ez kb olyan lesz mint az ATI-AMD..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Воланд
titán
most a mobilpiacrol van szo. a pc-k piacan (szerk.: hagyomanyos szemelyi szamitogepek, plusz laptopok. a tablet meg majd lehet, hogy holnap hajnalban kiderul) tuti, hogy nem fog valtozni a jelenlegi felallas. es a nokia megvasarlasa jelenleg csak feltetelezes, semmi tobb.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Syl
nagyúr
A Microsoft mindig is nagyon jó minőségű hardvereket gyártott. De a Nokiával szerintem is inkább a Google+Motorola mintájára a szabadalmakról lesz szó.
Persze az is lehet, hogy teljesen átállnak az Apple stratégiájára: a hardvert is és a szoftvert is ők fogják gyártani és másnak nem adják el a licencet.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Integra
titán
válasz Oppenheimer #19 üzenetére
pedig kénytelenek lesznek, mert ez a jövő, a mobil kommunikáció, az, ahol gecire elaludtak, tetszik vagy sem. az amiről te beszélsz, az a múlt, az, hogy megveszik hamarosan a nokiát, meg a jövő. kell a hardver. amíg az apple-t majmolják addig mindenképpen. és ott az a tonnányi szabadalom, már csak ezért is felvásárolják. ettől még a nokia név nem veszik el.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Oppenheimer
nagyúr
Amiket felsoroltál mind csak perifériák, azok nem futattják az OS-t, amit az MS készít.
A felvásárlás pedig túl kockázatos lépés lenne az MS-től és egyáltalán nem biztos, hogy több pénzt keresnének, ha telefont is gyártanának.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
SPY0817
aktív tag
válasz Oppenheimer #12 üzenetére
Nem akarok kötekedni de hardvert már nagyon régóta gyárt(egér, bill, stb nem sorolom) az ms bár nem teljesen ő kb mint ahogy Nokiával telefont gyártat csak épp azoknál MSlogo van rajta nem a megvásárolt cég logója.. szerintem szépen lassan belefog majd épülni.. ígyis már eléggé egyben van a 2cég..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Воланд
titán
na igen, de a google - moto parosnal sokat szamitottak a szabadalmak is. itt meg az egyuttmukodes miatt nem hiszem, hogy a nokia elkezdene perelni az ms-t a felhasznalt szabadalmak miatt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #8 üzenetére
Mondjuk régen ezt gondolhatták szerintem a google-ről is aztán mégis megvette a motorolát. Ráadásul a microsofnak még jobban beleillik a profiljába a hardvergyártás mint a googlenek szerintem.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
JR.CSé
senior tag
Sanos én is így látom. Elop gyönyörűen belehajtja a szakadékba a céget fék nélkül. Aki ellenáll attól megvál. Ilyen egyszerű. Aztán MS meg felvásárolja. Így olyan cégóriássá tudja kinőni magát mint az Apple. ( nem mintha most nem lenne az ) Így egy cégen belül lesz a Hardware és a software. A sok szabadalomról nem is beszélve.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Lacces
őstag
válasz Oppenheimer #8 üzenetére
De miért nem? Elvégre az Xbox esetén gyárt hardvert, és néha a vásárlás olcsóbb, mint a kifejlesztése a dolgoknak... (esetleg microsoft mobil, és a nokiának annyi)
-
Integra
titán
kivéve (megint) magyarország
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
djzolko
tag
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Közel 50 milliós populáció.
-
JR.CSé
senior tag
Egyre jobban felvásárlás szaga van ennek...
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
dani993
senior tag
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Talán az EB miatt
-
kriszpontaz
veterán
Csak nekem szúrja a szemem Ukrajna? Egyre több szoftverben látom Ukrajnát, ahol Magyarország a környéken nincs. Miért marad ki mindig MO. mindenből, ha szabályszerűen körbelövöldözik az országokat körülöttünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest