- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Oldalra fordítom ha képeket nézegetek, de nem fogom a tetejét akkor sem. Néha játszom, de miért taperolnám hozzá a hangszórót? Írni pedig egy kézzel/ujjal szoktam a swipe-ot használom. A videót ne vegyük már alapul...
Vagy Te mindent úgy csinálsz ahogyan vadidegenek a youtube-on?
-
alex devil
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #192 üzenetére
Nem tudod meggyőzni azokat akiknek elképzelhetetlen a kezelése, mert valamiért - alkatilag nem alkalmasak rá vagy mittudom én miért - más technikával fogják a mobilt mint ahogyan azt pl. én fogom.
Mint ahogy már írtam:Válasszon mindenki a saját képességeihez mérten megfelelően használható készüléket
Nekem LG G2 telefonom van (2,5mm kb. a káva), még sosem nyúltam bele véletlenül a kijelzőbe...
(de nem is úgy fogom, hogy rámarkolok mint mezőgazdasági munkás vasvilla nyelére)
Gondolom majd ezt is megmagyarázza valami "szakértő" , hogy a két készülék közötti különbség óriási..és ennek biztos lépten-nyomon belenyúlkálnék a kijelzőjébe meg kitakarnék "óriási" felületeket, mert a képeken meg a videókon is látszik...hajajajj.. -
alex devil
senior tag
válasz
mrlujoak #164 üzenetére
"A használata az, ami elborzaszt. Akarva akaratlanul is belenyúlsz a kijelzőbe csak kézben tartva.
Ez ráadásul nem csak azt eredményezi, hogy el is indítasz valamit, mert az szoftveresen kiküszöbölhető, hanem az, hogy fizikailag kitakarod a kijelzőt a saját ujjaddal...""A biztos, stabil egykezes fogás ilyen."
Ezeket írtad
Én nem nyúlnék bele a kijelzőbe, hidd el...
Válasszon mindenki a saját képességeihez mérten megfelelően használható készüléketés ne jelentse ki, hogy (szintén idézet tőled): "Nem feltétlen az a probléma, hogy megnyomod a kijelzőt, mert ezt lehet szoftveresen kontrollálni, hanem az, hogy a saját ujjaddal takarod ki a megjelenítőt."
-
-
-
alex devil
senior tag
Nagyon tetszik. Remélem pár év múlva az alsó kávát is sikerül lefaragni és a vastagsága is fél cm lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest