- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Ha vodás vagy akkor maradj vodás.
Én is vodás voltam régen. De amikor a T nél megjelent az iphone 3gs átmentem. Azóta T-s vagyok. De maradok is. Már nem variálok rajta. Ezt megszoktam, tetszik is, jó is. Jó számom is van. Már nincs hűségem december óta, se telefon se előfizetés, lejárt a két év az iphone 3gs re. De inkább kivárom az iphone 5-t, mert gagyi telefonra nem akarok aláírni két évet, amit kb akkor fogok megbánni amikor megjelenik az iphone 5....Ismerem magam. Addig is ki tudok próbálni kötöttség nélkül egy csomó telefont.
Addig meg csak hívogassanak nyugodtan a T-től hogy írjak alá két évet valam tré mobilra. -
Mr.Grincs
veterán
Az a baj, hogy nincs olyan díjcsomag iphonehoz ami pont jó lenne minden téren és az árát is megérni. Amikor volt iphone 3gsem akkor ikon 600l lett véve...igen. Két évig havi 17 guriga volt. Lejárt decemberben, átváltottam média mánia S re az 4990 ft volt akkor. Tökéletesen megérte, de az adatforgalmat sokszor majdnem túlléptem, mert az az 500 mega nagyon hurak. 1GB havonta bőven elég és arra ott az ikon 200. De ott az smsek pénzbe kerülnek más szolgáltatóhoz, nekem ez a bajom vele.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Napfénysüti #118 üzenetére
Már most jobben megéri. Fentebb pár hszel írtam is mi mennyi. Vagyis egy félét de két helyről...
-
Mr.Grincs
veterán
Majd olcsóbb lesz megint, ha jön az új iphone 5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest