- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
és az miért az előfizetés hibája, ha valaki közben rosszabb helyzetbe kerül? persze, hogy kötbér vonzata van, annak a kedvezménynek az időarányos részét fizettetik ki, amit a 2 év vállalásakor kapsz, cserébe azért, hogy NEM változtatsz.
nem vagyok T alkalmazott, nem is igazán kedvelem az árpolitikájukat (ezek után meg...) de amiről beszélünk az elég világos dolog, mindenki tudja, amikor megköti a szerződést. vagy tudnia kellene, csak hát odáig már nem ér az ész...
(((lakáshitel, árfolyamkockázat, trallala...)))
-
Malachi
veterán
bár én nem tudom elképzelni, milyen az, de biztosan van olyan élethelyzet, amiben egy előfizetés rablánc lehet. ha telefonod van, akkor használod. nem tökmindegy, hogy havonta kártyázol, vagy csekket fizetsz? olyan 99 óta van mobilom, azóta csak és kizárólag előfizetéssel ment mindig.
közben beugrott, aki szereti gyakran cserélni a telefonját, annak rablánc a két év, de még az egy is. de attól még, hogy ő telefonmániás, az előfizetés se nem rablánc, se nem hülyeség. hasznos dolog.
-
Malachi
veterán
röviden: a T 802 ezer!!! előfizetőt vesztett csak az USÁban, miután elvették tőle a kizárólagos iPhone forgalmazást, tavaly év végén. hm.
-
Malachi
veterán
ja és eszembe jutott, hogy érdemes lenne utánanézni, a környéken hogyan változtatja az árképzést a T. szóval az osztrák és német vevők is megérzik majd a veszteséget, vagy az egészet rajtunk hajtják be? bár, ha itt alakult ki a hiány nagy része, akkor kb. érthető volna, ha csak itt emelnének árat.
-
Malachi
veterán
azt a leborult szivarvégit. pff, hát erre nem nagyon vannak már szavak. szerintem duplázzák meg az összes árát aztán kész, minek itt amatőrködni ilyen 10-15 ezrekkel?
aki valamennyit ismeri a körülményeket és nem csak tippelget, majd mondja már meg, miért történik ez, éppen így és éppen most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest