- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
persze, de csak a többiben, mert megint csúsztatsz, de csak éppen annyit, hogy feléd billenjen a mérleg nyelve
éppen az előbb mondtam, hogy amellett, hogy ez a legjobban fogyót termékük, még árulnak mást is. ha ez lenne az egyetlen Nokia a piacon, akkor valószínűleg eladtak volna belőle 20-30 milliót ennyi idő alatt (csak hasra ütöttem, nincs mögötte reprezentatív minta). mint ahogy az az Applenek nem tud más terméke jól fogyni, egész egyszerűen azért, mert nincs másik. tehát nem tud az Iphone Nano silányabb eladásokat produkálni más telefonoknál, mert nem létezik.
szóval ha te azt mondod, hogy dehát csak az 5800-t lehet hasonlítani az iPhone-hoz, mert ugye az az érintőképernyős (kiemelve egy tulajdonságot a sok közül), akkor még továbbra is azt tudom mondani, hogy hasonlítsuk az Apple összes okostelefonját a Nokia okostelefonjaihoz (szintén kiemelve egy tulajdonságot). tudom, hogy nem tetszik, mert így már nem neked fog kedvezni az eredményegyébként azért is érdekes amit mondassz, mert pont az alsó kategóriás tömegtermékek hozzák a nagy hasznot. mert egyszerűen annyit adnak el belőle, mint a szemét. persze egy-egy készüléken kicsi a haszon, de már eleve az előállítási kültsége is filléres, főleg ilyen menyniségben (és a 1100-ban nagyjából fejlesztés sincs, mert egy 3210 szinte pont ennyit tudott...). nem kell lebecsülni az ilyen termékeket sem azért.
-
Pompi
nagyúr
Neked üldözési mániád van. Nem értem, hogy miért nem tudsz örülni az iPhoneodnak és annak sikerének, miért kell mindig a konkurenciát fikáznod.
A Nokia 2008 Q1-ben 115 millió telefont adott el, 2009 Q1-ben meg 93 milliót (ebből 13.7 millió okostelefon). Érdekes, hogy a globális 19%-os csökkenés ellenére, Észak-Amerikában 30%-kal nőttek az eladásaik.
Az lehet, hogy csak az 5800 hasonlítható össze az iPhonenal, de ahogy sheratan is elmondta totál más az üzleti modelljük, totál felesleges összehasonlítani, ennek mondjuk akkor lenne értelme, hogy ha a Nokiának is csak egy telefonja lenne.
forrás -
törölt tag
eleve ez az összehasonlítás egy csúsztatás. pontosan annyira nem állja meg a helyét, mintha azt mondom, hogy a Nokia és az Apple teljes okostelefonos termékpalettájának az eladási adataira vagyok kíváncsi. hiszen ez az Apple esetében pontosan ugyanazt a számot mutatná, míg a Nokiánál meg...
vagy mondjuk hasonlítsuk a tényleg sikertermék 1100-hoz? hát abból vagy 100 milliót adtak el a megjelenése óta. akkor ezek szerint hatszor jobb az Iphone-nál?az a helyzet, hogy az Applenek nincs termékpalettája. illetve egyetlen telefonból áll. nem bizonyítható, de szerintem ha mondjuk 10 telefont árulnának, akkor sem produkálnának sokkal magasab eladást, viszont akkor egy-egy termékre sokkal kisebb részesedés jutna. pontosan, ahogy a többi gyártónál van.
egyszerűen csak más üzleti modell szerint dolgozik az alma, mint a többi cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest