- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATi GAMES
tag
Megint egy speckós frissítés jóformán 1 játék miatt. Érdekes, de nem biztos hogy szükséges. Lehet jobb lenne ritkábban átfogóbb frissítésekkel jönni.
-
Televan74
nagyúr
GTX1080 tulajként rá sem kattintanék ha meglátnám a címben "az új Radeon Software -t".
De én AMD szerető emberként is elolvasok,minden Nvidiáról és Intelről szólók cikket és hírt is, mert érdekelnek.Még ha nem is mindig tetszik amit olvasok,akkor sem mondom egy írásra sem hogy clickbait.
-
GodGamer5
addikt
válasz
Dr. Romano #15 üzenetére
Sőt, igazából nem is háború, hanem totális győzelem!
Amúgy nálam ez a driver is hibátlan, eddig. -
wednesday
őstag
válasz
Dr. Romano #12 üzenetére
Én úgy vettem észre mindegyik cím magára játékra utal. Ez szerintem itt is egyértelmű volt.
-
Televan74
nagyúr
Kószi!
Számomra tökéletesen egyértelmű volt a cím alapján hogy miről van szó..
-
-
Zotya84
őstag
Elfelejted, hogy amikor elég sok faszságot olvas már bárhol az ember, a többség már észre sem veszi, meg sem nyitja az ilyen blődségeket. De még sok a hülye, így még működhet a dolog. De egyre többen homályosodnak fel, és ugorják át az ilyen címet. Igen, én is kattintottam most, de amiatt, mert kíváncsi voltam a szoftver változásaira, miközben leszarom a totális faszságot.
Akit érdekel, az ilyen címek nélkül is el fogja olvasni, akit meg nem, az így sem. Nálatok is elég sokat ugrok már át az ilyenek miatt (is).
-
-
Ejh, ezek a clickbait címek... Nincs a PH!-nak erre szüksége szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest