- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebali
tag
Nekem encore van.
Mindkét kérdésedre igen a válasz.
dvd-t nem írtam de bios látta és win is. hdd ok
Programokat (pl én sc2-t) az sd kártyára is lehet telepíteni, de mivel windows eltávolítható eszközként látja, by default nem enged oda (pl sc2 telepítő), de ha disk management-ben, ahol betűjelet tudsz adni neki, "bemappolod" a C:\DATA vagy neked tetsző mappába ((amit előtte már létrehozol)) pluszban, akkor látszik az sd mint D:\ és mint c:\adat, így mér felment az SC2.
Hozzátenném hogy sc2 menü mediumon 1280 ban stabil 60pfs, 4-es multi nagy csatánál pedig ugyanúgy tud 5 fps lenni, mint ati 5770-en
a tosh-ban több szempontból több hw van mint jelen konkurensekben, de vastagabb s nehezebb a nagyobb akksi miatt.
Stereo Microphone
Sensors GPS/3D Sensor/Compass/Gyrohdmi és compass nincs a többiben ha jól tudom.
sdxc UHS-I slot, tehát már a gyorsabb sd-t is kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Tesla topik
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest