Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Cathfaern előttem egy az egyben elmondta, ami eszembe jutott a hsz.-ed olvasása után.
Én is álszenteskedhetnék róla, hogy mennyire szép dolog a szabvány (épp ezért utálja minden webfejlesztő az Internet Explorert, mert a fejlesztői szarnak a szabványokra/ajánlásokra, legalábbis régen csak ez volt a jellemző, ma már pár fokkal talán jobb a helyzet), ettől még ez nem változtat azon, hogy a böngészők helyenként egyedi implementációi miatt tény, hogy egyes oldalak egyes böngészőkben másképp jelennek meg. Ugyanígy igaz ez Firefoxra is!!!!!!!!4négynégynégy (ezt remélem sikerült feldolgoznod öngyilkosság nélkül)
Ergo webfejlesztéskor kötelező elővenni más böngészőt is, nem csak a kedvencedet, megnézni, hogy néz ki benne az oldal, ha bármi megjelenítésbeli probléma van, akkor elkezdhetsz nyomozni, mi a baj, és mondjuk szidhatod a böngészők készítőinek anyját, de attól még meg kell csinálni.
Egyébként ne haragudj, de van egy olyan érzésem az eddigi érvelésed alapján, hogy úgy mondod meg a tutit erről a témáról, hogy még egy darab komolyabb honlapot nem készítettél, és nem igazán tudod, mivel jár a hibák felderítése a különböző böngészőkben, valamint el is hiszed, amit mondasz, hogy márpedig a Fájörfox-szal minden kúl.
Az alkalmazásokról való hozzáállásod meg nagyjából összefoglalható az alábbi mondatoddal:"ha az érvrendszered következménye az, hogy a jól működő böngészőt elutasítod és egy rosszul működőt favorizálsz"
Hihetetlen, hogy mennyire ragaszkodsz ehhez a "jól működő"-"rosszul működő" felosztáshoz.(fanboy-feeling) Tehát továbbra is fenntartod, hogy azért, mert a Külügyminisztérium gány honlapja szarul jelenik meg Chrome-ban, akkor szerinted a Chrome rosszul működik. Először reménykedtem benne, hogy legalább félig viccelsz.
Egyrészt nem igaz, hogy a Chrome egy "rosszul működő" böngésző (gondolom távolról utálod, "mert a Pisti assszonttta", vagy valami hasonlóan jól megalapozott véleményre építesz), másrészt - mint említettem vala - a Firefoxban is egyes oldalak szarul jelennek meg. Tehát ha követném az érvelésedet, most némi kutatás után mutathatnék neked egy oldalt (gyorsan leszögezem, nem kutakodom), ami épp Firefoxban jelenik meg szarul, Chrome-ban mondjuk jó, és akkor arra döngethetném a mellemet, hogy bebizonyítottam, hogy a Fájörfox egy szar, és háhá, nyertem. Ezt a kicsit vicces, szűk látókörű, szemellenzős okfejtést inkább meghagyom másnak!
===
(#109) devbence : igen, ez jogos.
===
(#110) rt06 : elmondom, hogy: bambano kijelentette, hogy a Chrome kvázi egy szar, rosszul működő böngésző, mert a Külügyminisztérium említett honlapja szarul jelenik meg benne.
Mellesleg a szabványok követésének kötelezővé tételével egyetértenék, de hiába vitázunk arról, melyik a szabványkövetőbb böngésző, attól még a böngészőkre optimalizálás követelménye megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest