Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tévedsz, nagyon is tudom. Aztán, hogy minden disztribúcióban minden ugyan oda kerül-e, az már másik kérdés.
De a problémát nem a "hova kerül" jelenti, hanem, hogy mi kerül fel. Pl egy akármilyen Office-ból nekem nem kell e 2/3-a. Egykattintásos telepítésnél meg felmegy az egész helyetpazarolni. Tök jó. Ahogy az egyes sw-ek mellé csomagolt szir-szar toolbar-ok és egyebek is.
Nálam Win-en sincs rendetlenség.
-
Vitus
őstag
Ha nem tünt volna fel ellenfele mindennek van, de a versenyképességét nem az dönti el, hogy létezik, hanem mennyire használható. Amelyik megoldást, jelenesetben a opengl-t még azok is szapulták akik fejlesztenek is rá pl. id software. Hát igen az a pár program fut is natívan 2 kezeden megszámolhatod melyikek voltak az elmúl 2 évben az már csak hab a tortán, hogy natívan is lasabb linuxon mint windowson mert ugye a win mindig is támogatta az opengl-t. Keressél neten tesztet mert van, pont nemrégenen nézegettem amikor valakinek segítettem linuxra keresni natív játékokat és az ut meg doom sorozatokat raktuk fel neki. De ez megint egy olyan téma ami végtelen ciklusba ismétlődő hozzászólásokat generál, ha az emberek 1 hozzászólásból mindig kiragadnak 1 pontot ami önmagában megfogható és teljesen elvonatkoztat az egész lényegétől. Mert nem az egyes szavakat kell értelmezni és az esetleges példákat hanem a mondanivalóját és azt kritizálni. Na mind1 tényleg csöndben maradok inkább lemegyek sörözni a kertbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest