Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
En szemely szerint nem ismerem a kulonbozo feluleteket, sot tovabb megyek a SE fele feluletet is csak itt lattam, nehanyat megnyomkodtam T-nel, Sense-rol is csak feluletesek az ismereteim. Az ok egyszeru, nem tetszett egyik se elegge hogy jobban kiprobaljam. Egyik se volt szamomra olyan megnyero, valszeg a hiszti is taszit, de foleg az hogy nekem - maradi kockanak - nehezkes az osszes, es keresgelni kell.
Szvsz nem vagyok ezzel egyedul es ezert maradok a jo oreg symbiannal ahogyan sokan masok is.
-
Gengi
senior tag
Azt ,hogy most mit használok nem árulom el. De sok fajta készülékem volt. Valszeg a mai napig az e65-öm volna meg ,ha nem nyúlták volna le. (WP7 nyomon követés FORZAAA!) De váltani szeretnék így mint potenciális vásárló nézelődök és ezúttal jobban mérlegelek.
Ha kell felsorolom ,hogy melyik gyártónak mi a felület elnevezése és ,hogy ez mit is takar.. Ismerem a Sense-t volt hozzá szerencsém.
Én nem az a felhasználói réteg vagyok ,aki a vakítást szereti ,hát van ilyen is. Én megmondom őszintén használni szeretem az okos telefonom és nem nézegetni ,meg jéé futkározik az animáció. :S... Én a funkcionalitás híve vagyok és elég sok olyan dolgot hiányolok ,amit egyszerűen bele kellett volna rakniuk ,de tojtak rá.. Az SE-nél nem a felületet hoztam fel példának ,hanem egy olyan funkciót mint a WI-Fi-n történő video jel átvitel!!! Igen én ezt tudom értékelni ,mert jó pár hónapig próbáltam egy olyan eszközt elkészíteni ,amivel Wi-Fi-n érkezett video jeleket alakítottam át video jellé. Nem digitális jellé ,hanem analóggá.
Bár kevés rá az esély ,hogy a problémám megértsd az egészben. Egyszerűen már nincs "Whaooo".
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest