Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misály

addikt

válasz BloodRay #90 üzenetére

En szemely szerint nem ismerem a kulonbozo feluleteket, sot tovabb megyek a SE fele feluletet is csak itt lattam, nehanyat megnyomkodtam T-nel, Sense-rol is csak feluletesek az ismereteim. Az ok egyszeru, nem tetszett egyik se elegge hogy jobban kiprobaljam. Egyik se volt szamomra olyan megnyero, valszeg a hiszti is taszit, de foleg az hogy nekem - maradi kockanak - nehezkes az osszes, es keresgelni kell.

Szvsz nem vagyok ezzel egyedul es ezert maradok a jo oreg symbiannal ahogyan sokan masok is.

• Gengi

senior tag

válasz BloodRay #90 üzenetére

Azt ,hogy most mit használok nem árulom el. De sok fajta készülékem volt. Valszeg a mai napig az e65-öm volna meg ,ha nem nyúlták volna le. (WP7 nyomon követés FORZAAA!) De váltani szeretnék így mint potenciális vásárló nézelődök és ezúttal jobban mérlegelek.

Ha kell felsorolom ,hogy melyik gyártónak mi a felület elnevezése és ,hogy ez mit is takar.. Ismerem a Sense-t volt hozzá szerencsém.

Én nem az a felhasználói réteg vagyok ,aki a vakítást szereti ,hát van ilyen is. Én megmondom őszintén használni szeretem az okos telefonom és nem nézegetni ,meg jéé futkározik az animáció. :S... Én a funkcionalitás híve vagyok és elég sok olyan dolgot hiányolok ,amit egyszerűen bele kellett volna rakniuk ,de tojtak rá.. Az SE-nél nem a felületet hoztam fel példának ,hanem egy olyan funkciót mint a WI-Fi-n történő video jel átvitel!!! Igen én ezt tudom értékelni ,mert jó pár hónapig próbáltam egy olyan eszközt elkészíteni ,amivel Wi-Fi-n érkezett video jeleket alakítottam át video jellé. Nem digitális jellé ,hanem analóggá.

Bár kevés rá az esély ,hogy a problémám megértsd az egészben. Egyszerűen már nincs "Whaooo".

Új hozzászólás Aktív témák