Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
Azt ,hogy most mit használok nem árulom el.
Mert miért nem?
Ipari titok, vagy mi?
Az SE-nél nem a felületet hoztam fel példának ,hanem egy olyan funkciót mint a WI-Fi-n történő video jel átvitel!!! Igen én ezt tudom értékelni
Elárulnád, hogy ezt melyik SE készülék tudja? Nagyon lemaradtam valamiről....
-
BloodRay
veterán
Ezzel a "WP7 nyomon követés FORZAAA!" -val nem tudom mit szerettél volna, mert a többi rendszerre, így Androidra is vannak ilyen megoldások...
Pontosan így vagyok én is ahogy te, a legtöbb animáció ki is van kapcsolva a készülékemen, korábban pedig WinMo-t használtam. Nyugodtan kijelenthetem, hogy az Android nem csak a csili-vili-ről szól. Én is óckodtam tőle eleinte, de szerintem a gyakorlatban téged is meggyőzne, ha szánnál rá kis időt.
Az SE video-jel átviteléről meg majd akkor beszéljünk ha meg is csinálták...
Mellesleg DLNA tudtommal már pl a Galaxy S-ben is van.(így a megfelelő tv-re wifin átküldheti a jelet)
Whaooo alatt tényleg nem tudom mit hiányolsz sajnos. Ha részleteznéd talán megérteném én is.(#92) Misály -> "foleg az hogy nekem - maradi kockanak - nehezkes az osszes, es keresgelni kell." "Szvsz nem vagyok ezzel egyedul es ezert maradok a jo oreg symbiannal ahogyan sokan masok is."
-> Tényleg nagyon kevéssé ismered a rendszert, ha szerinted nehézkes egy Symbian-hoz képest(valószínűleg a beidegződéseid miatt lehet).
Használtam, használok Symbiant is, nem rossz, de hogy egyszerűbb, kényelmesebb lenne a kezelése mint az Androidé...
És pontosan a kockaságom miatt nem akartam én sem eleinte WinMo-ról Androidra váltani, de nagyon nem bántam meg. Mondom úgy, hogy szerettem a WinMo-t. -
BloodRay
veterán
Nem tudom miféle egyediség kiölésére gondolsz Android kapcsán... Látszik, hogy nem nagyon vagy képben a rendszerrel kapcsolatban.
Kíváncsi lennék te milyen rendszert használsz, amit jobban személyre lehet szabni és jobban jársz vele?"Amit úgy isten igazából nem frissítenek bele az OS-be azt addig nem is tudja."
-> Ezzel mire céloztál?? Mellesleg ez minden OS-el így van általában...A másik pedig, hogy kb az összes nagy gyártónak saját felülete van Androidra nem csak az SE-nek ám... Nem tudom a Sense-ről hallottál-e pl?
-
Misály
addikt
Ez az egesz kezd olyanna valni az androidnal meg az iphone-nal, mint a moto v3 korszak. Hiszteria hiszteria hiszteria, es par ev mulva lof@sz nepszerusege lesz. Inkabb legyen valami kozepszeru nepszeruseggel megaldva, minthogy mindenhonnan az folyjon, szamomra mar ez is visszataszito.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest