Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gengi

senior tag

válasz BloodRay #93 üzenetére

Lehet ,hogy ezen a téren nincsenek információm ,hogy androidra van-e ilyen jellegű nyomon követés. De szimpatikus a WP7 nyújtotta dolog ,hogy ha lenyúlják ki tudom lőni a készüléket neten keresztül .

A DLNA -jellegű jelátvitelt sajnos nem ismerem. Tudom ,hogy mi az tudom ,hogy mire jó ,de az átvitel magát már nem. Lehet ,hogy valami pofon egyszerű dolog ,de nem tom.

Amikor bemégy egy boltba és választasz magadnak egy ruhát. Vannak legalábbis nálam olyan pillanatok mikor ránézek valamire és azt mondom az kell! Jó ,ha odasétálok látom az árát :).
    Valszeg ezt az egész hisztit a részemről a gyér választék okozhatja . Majd kinövöm aztán lehet még szerelem itt az A-val.. Aztán az egyik eladási statisztikában ott lesz az én plusz 1-em is XD...

• Gengi

senior tag

válasz BloodRay #90 üzenetére

Azt ,hogy most mit használok nem árulom el. De sok fajta készülékem volt. Valszeg a mai napig az e65-öm volna meg ,ha nem nyúlták volna le. (WP7 nyomon követés FORZAAA!) De váltani szeretnék így mint potenciális vásárló nézelődök és ezúttal jobban mérlegelek.

Ha kell felsorolom ,hogy melyik gyártónak mi a felület elnevezése és ,hogy ez mit is takar.. Ismerem a Sense-t volt hozzá szerencsém.

Én nem az a felhasználói réteg vagyok ,aki a vakítást szereti ,hát van ilyen is. Én megmondom őszintén használni szeretem az okos telefonom és nem nézegetni ,meg jéé futkározik az animáció. :S... Én a funkcionalitás híve vagyok és elég sok olyan dolgot hiányolok ,amit egyszerűen bele kellett volna rakniuk ,de tojtak rá.. Az SE-nél nem a felületet hoztam fel példának ,hanem egy olyan funkciót mint a WI-Fi-n történő video jel átvitel!!! Igen én ezt tudom értékelni ,mert jó pár hónapig próbáltam egy olyan eszközt elkészíteni ,amivel Wi-Fi-n érkezett video jeleket alakítottam át video jellé. Nem digitális jellé ,hanem analóggá.

Bár kevés rá az esély ,hogy a problémám megértsd az egészben. Egyszerűen már nincs "Whaooo".

• Gengi

senior tag

válasz kaller1 #86 üzenetére

Nem úgy kuriózum ,mer akkor veszek egy retrofont ,hanem az Android egy olyan egységesítő folyamatot indított el ,ami sokszor sok helyen kiölte az addig egyediséget. Ezzel nem az baj ,hogy rossz folyamat ,hanem az nem tetszik ,hogy nem lehet "jól dönteni ,sak kevésbé rosszúl". Amit úgy isten igazából nem frissítenek bele az OS-be azt addig nem is tudja. Így önmagában ez butaságnak tűnhet ,de ha belegondolsz ,hogy nincs meg az a igaz ösztönző erő ,hogy maguk a gyártók egy új funkciót ,amit nem tud az android beleépítsenek ,mert tartani akarják a lépést ,amit már nem ők diktálnak . Így lassan tényleg mindegyik ugyan olyan.. csak a kaszni egy picit más...(nagyobb a középső gomb kisebb..) Megint felhozhatnám példának az SE-t ,aki pont a saját egyediségébe fog beledögleni.

• Gengi

senior tag

válasz Misály #84 üzenetére

Igen. Meg eleinte még ott volt az újdonság varázsa ,de már egyszerűen nem bírnak kitörni abból a skatulyából ,amit saját maguk teremtettek. Eleinte egy androidos készülék kuriózum volt ,de most tucatszám hevernek a droidok mindenhol. Kicsit már olyan mint a klónok támadása. Ezért díjazom még a Sony Ericsont ők próbálnak, próbálkoznak többet kihozni egy felületen kívül az androidból. Lassan haladnak vele.. de hát ez van. Példáúl Wi-Fi-s video jel átvitel. Hasonló a DLNA-hoz lesz az SE 2.1-ben...

Csak itt az a baj ,hogy ezek már kész tények :(. Ez van ezt kell megvenni ,ha ilyen kategóriában gondolkodol. Jó volna végre megint nem egy ilyen klónozott kínálatot látni ,hanem ránézni a választékra és azt mondani "WHAAAOOO".

• Gengi

senior tag

válasz N4ri87 #80 üzenetére

Egy olyan OS ,ami sikeresen 40%-al növelte eladásait :S.. Valszeg lehúzza a redőnyt hamarosan... A symbian-t nem csak a nokia használja.. (Pl.: DoComo kína). (főleg ,ha még tervek is vannak vele..) Steav-nek ebben a témában vitathatatlanul igaza van. Most egy olyan időszak van ,ami az A.-nak jobban kedvez , egy picivel többet is adnak el.

Az android fejlődése magához képest látványos :S... Inkább a régebbiek voltak buták mint sem a mostani hiper okos.

Arra meg ,hogy valami valami árnyékában jön... WTF????? Szóval most már csak az Android van ,ami a "jövő".. Minden más halálra van ítélve :S.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés