- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem bejön. Az alap 8 is jó volt, a 8.1 pedig mondhatni tökéletes. Amit rühellek, a Metro UI, az a sima 8-ban csak indításkor jön elő, után mindig átléptem az asztalra, és többet nem kerül elő, 8.1-nél egy checkboox pipával már ezt is ki lehet hagyni. Windows Store-t nem használom, metrós app-ot egyet se indítottam még el, és az online helyett is helyi fiók van, külsőre gyakorlatilag alig más, mint a Win7 volt. Szerintem gyorsabb, olajozottabb a működése. Amin elmegy, arra szerintem érdemes felrakni.
-
Dilikutya
félisten
Megnyugtatlak, támogatja. Asztaliban volt nekem Llano, 3 magos A6-3500, január óta ment rajta Windows 8. Igaz, a 8.1 szűkített a támogatott processzorok listáján, de szerintem ez nem lehet akadály. Azóta megváltam tőle, most Richland APU-m van, már arra tettem az új Windowst. De bent a cégnél Core 2 Duo-ra (még Vista-val adott HP munkaállomás) telepítettük a 8.1-et kipróbálni, és nincs vele gond.
Loveless: Pedig régen volt ilyenre példa Windows-nál is. 10 éve váltottam XP-re Win98-ról egy 533MHz-es Celeronon, 192Mb RAM-mal, és sokkal jobb volt minden. Igaz, akkor jókora ugrás volt az NT kernel, ami nem lassult le több órás használattól sem.
-
Dilikutya
félisten
Nálunk a munkahelyen van Win7 Professional 1Gb RAMmal. Így kaptuk, én mondtam, hogy XP is elég rá, de okosabb emberek valamit lemértek, és szerintük ugyanolyan. Ez persze baromság, de meglepően jól használható 1Gb-al. Net, Office, sima irodai használat. Igaz, a processzor jóval erősebb, 2.8GHz-es Prescott-ok vannak benne HT-vel.
-
MarQs
senior tag
...na, csak kicsúsztam a szerkesztési időből.
533-667 MHz-es DDR1/DDR2 ramokat még mindig le lehet vadászni a Hardveraprón.
Memóriából újat venni nem mindig indokolt - más kérdés, hogy ezekből ma már nem is lehet.
Szerintem fordulj bátran a használt piac felé, ha megéri nektek! -> LINK -
MarQs
senior tag
Használtam már 1,6-os Celeronon 2GB RAM-mal 7-es Home Premiumot laposon.
Nem volt használhatatlan! Igazából jól elkattogott rajta a rendszer, persze nagy dolgokat nem vártak tőle és nem is terhelték agyon...Ha az említett géphez vannak Vista-kompatibilis driverek, plusz DirectX 9.0 támogatás, akkor egy próbát mindenképp megér a dolog...
(#9) M5Norbi
Emléxem, volt olyan az említett masinával, hogy az egyik RAM modul kicsúszott, ill. elmozdult a helyéről a slotban. Nem volt meg a kontakt, nem érzékelte a rendszer, így csak 1GB-ot használt a gép. Na, azt már érezni lehetett... -
Dilikutya
félisten
Northwood? Ne túlozzunk, XP-t sem célszerű akármilyen régi gépre rárakni. Már a megjelenésekor is 6-7 éves gépeken az se ment valami olajozottan. Nem biztos, hogy a minimumként megadott Pentium MMX 233MHz-el, 64Mb SDRAM-al nagyon boldog lettem volna XP alatt. Csak már olyan régi az XP, hogy elfelejtik sokan, hogy annak idején az sem szerette a régi gépeket.
-
sh4d0w
félisten
Nem biztos, hogy a 7-essel nem lenne ilyen gondod. Nemrég két lapost is telepítettem, mindhez külön kellett vadászni a drivereket, mert Windows alól egyik sem volt elérhető. Ez persze akkor faja, amikor egy modellt csinálnak 3-4 különböző wifi modullal és találgathatsz, melyik kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest