- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"mert nem is érdekli meg nem is érti, csak használni akar valamit, ami nem Windows."
Pontosan, erre nagyon rátapintottál.
Így van."ha jól méri fel az ember az igényeket, akkor elég jól lehet alternatívát mondani vakon is"
Ezt teszem én is, eddig 6 delikvenst sikerült megfertőznöm akikből 3 stabilan használja (2 Manjaro, 1 Mint, ezeknél jól eltaláltam az igényt)
1 maradt a dualboot mellett, nem tudom megsaccolni a két OS használati arányát de használja mert néha kérdez Linux ügyben is.
A maradék 2f elhasználó rövid de eredménytelen ismerkedési fázis után tömören elutasította.
Itt nem hiszem hogy félrement az ajánlatom hanem egyszerűen nem jött be nekik a másfajta OS, dacára hogy akarták. Vagy csak kíváncsiság. -
Oké, kapisgálom.
KDE van nekem, jól emlékszel.
A kijelentésemet felül fogom vizsgálni, viszont alapon, azaz úgy ahogy egységsugarú user használ egy pc-t, laptopot, pl. about:configot ha megkérdem, az ismerőseim 99,99%-a azt se tudja mi az, valami nem stimmel.
És tudom unalmas de nem én írtam hanem többen több fórumon ogy dualbootos lapossal filmezésnél 20-25%-al több az akkuidő Winen.
Leírtam hogy a kedvenc Smplayeremet eddig a telepítés után mindig finomhangolni kellett Linuxon mert ette a procit. Ez a kimenet,a hardveres dekódoló, a dekódolási szálak és még pár apróság.
Winen sose kellett, hozta a legjobbat. És itt meg is van akkor a 20-25% eltérés.
És ezt átlaguser az életbe nem csinálja meg mert azt se tudja mik ezek.
Elnézést a pongyola Linux névhasználat miatt de kérdezz meg bárki felhasználót, számra a A Linux az simán Linux, nem Ubuntu, Fedora, Arch vagy bármi és akkor a felületről, az ablakkezelőről, a fájlkezelők bőségéről szó se essen.
Ha téged egy kedves, de tökláma ismerősöd megkér hogy " Lécci dobjál fel nekem egy Linuxot, kipróbálnám", Te elkezded aprólékosan magyarázni az eltéréseket, a disztrók százait, kitérve a Vanilla Arch semmiből történő CLI telepítésének szépségeire, vagy feldobsz egy emberbarát Mintet?
Mégegyszer elnézést a pongyola, de az átlagot tökéletesen lemodellező Linux névhasználatért.
Mindenképpen megcsinálom a teszteket, a Te leírásaidat messzemenően figyelembe véve. -
Az MPV motornál a Win lejátszója akkor is sokkalta kevesebb erőforrást használ ha hardveresen az n-edik fokig be van lőve minden az mpv-n vagy a vlc-n. és az Edge dettó ugyanez, bármelyik böngészőnél jobb energiafelhesználás szempontjából. Oka számomra ismeretlen. Mint írtam, nemcsak én látom ezt, több ilyen posztot olvastam az utolsó pár évben amit dualbootos laptoposok a saját tapasztalatuk alapján írtak.
A wattok nem hazudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asztalos klub
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged