- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
Én magamból indulnék ki. Melóban kérhettem volna MS office-t(lehet lassan fogok...), de nem kértem. Apache, libre, open office-próbálgatom 5 hónapja. Nem esik kézre. Melóidőben dolgozni akarok, nem keresgetni, hogy azt a függvényt amit kapásból vágok excelben, hogy hívják ebben meg abban a rendszerben. Otthon meg fene se fog 'ismerkedni', csak mert melóba nem akarom használni. Engem igazából már a google docs is sokszor kikészít, nem találom a feature-öket. Idegesít. És én egy IT hez közeli ember vagyok, képzelj el valakit akit abszolút nem érdekel hogy ez most open vagy ms office, legyen ott a gomb ahol van, tudja amit eddig és használhassa.
Kolléga szemben linuxon használja az IntelliJ-t, működik ugyan úgy mint winen. Szóval szerény tipp hogy programozásra teljesen mindegy.
2-3 éve felraktam egy dual boot-ra Pop OS-t, 3-4 játékot raktam fel, Space engineers, aminek nincs is linux támogatása, klikk-klikk-klikk és megvolt(steam-es protonon keresztül), LoL-nak kellett valami két soros dx frissítés, de az se volt több mint 5 perc, wot meg....talán Stronghold? Simán futott mindenféle parancssoros mágia nélkül.
Ha lenne rá MS office (nekem diák 365 vagy miaszösz van) akkor lehet hogy már váltottam volna. Igazából kevés más dolog van, amit nem tudnék kiváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest