- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi #18 üzenetére
Mint írtam, a Telenoros netet nem fogyasztja a MyTV, tehát TV szempontból mindegy, hogy mennyi mobilneted van.
A Vorke -t tulképp stickes-mobilnetes "router" -nek szántam, de kiderült, hogy alkalmatlan, mert a Win azonnal lezabálta az akkor még korlátos netemet és persze fogta a sávszélességet is. Elvileg van benne egy "metered mód", aminél nem frissítget a Win. Csakhogy ezt akkor még csak Wifi és modemes kapcsolatnál lehetett aktiválni, Lan kapcsolatnál nem. A Hi-Linkes 4G USB stick úgy működik, hogy egy virtuális LAN portot emulál, így az OS Lanon csatlakozott külső eszközként látja a saját USB -jén lógó modemet. Azóta javították ezt a hibát, de most már kenje a hajára a Microsoft a hibajavítását!
Utóljára XP -t használtam, úgy bambultam a Win10 -re, mint borjú ....
Gondoltam, megpróbálok vmi ismerős környezetet kialakítani. VLC, Firefox, TotalCommander, stb. Találtam vmi alkalmazásboltot, de Firefoxot nem találtam benne. Na, ennyi volt nekem a Win10.
Androidon meg kell találni azokat a szoftvereket, amiket egérrel is lehet kezelni. Néhány addon -nal a Firefox jól működik. VLC, nPlayer. SolidExplorer Classic. Megy a húzásos művelet, többes kijelölés, stb. Általában a duplaklikkes nagyítás (második klikk tartás közben egér fel/le) is működik az alkalmazásokban. Firefox egy kiegészítővel ilyenkor automatikusan áttördeli a szöveget. Vágólapkezelő: Clipper+ with sync. Sok alkalmazást jobban szeretek Androidos kliensben használni, mint mondjuk webes felületen. Pl. Gmail, Google Térkép. Arról nem is szólva, hogy ott vannak a megvásárolt alkalmazásaim. Megyek a Play -re, kiválasztom, települ, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest