- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinemazealot #8 üzenetére
Így értem, valóban neked kevés a Celeron.
Nálam nem kell csak relatíve kis teljesítmény, és a passzív hűtés mindenképp, ezért is lett ilyen.
Hőfokokat megmondom őszintén sosem néztem, pár hete egy 39 C fokos, üvegoldalú őrházba használva semmi problémát nem mutatott a konfig. Én igen, megdöglöttem majdnemmert a klíma éppen javítás alatt volt. Benchmark programot is csak a fogyasztásmérés miatti 100% procihasználat elérésére használtam pár percig. A mérési prcedúra kissé hamis volta, amit felvetettél a másik topikba (a grafikus mag a 100% procihasználat közben nincs kiterhelve) valós, de énszerintem ha ilyen teszt létezik, eközben valaminek le kell szabályozni, a TDP nem léphető túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest