Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Ricsike

őstag

válasz zH. #63 üzenetére

Én nem akarok beleszólni a vitátokba, bár neked adok igazat részben,de egyébként tök felesleges amit csináltok! Ez már inkább erőfitoktatás,mint a témához való hozzászólás.

Másik dolog, ha már 180ezerért veszek egy telefont, akkor hagy csesszem már el ugy, ahogy akarom, az enyém! Bár gondolom ebben már jogi dolgok vannak, hogy a készülék az enyém, viszont a szoftvert csak "bérlem vagy használom" így ahhoz ne nyúljak. Elfogadom, hogy a JB illegális, de viszont a felhasználókkal szemben ez nagy érvágás is egyben.

Nekem pl fontos a telefon, vagyis inkább a szoftver kinézete, témázhatósága. Az, hogy feloldom a kijelzőt, és úgy tekintek a képernyőre reggel, hogy wooow, de k*rva jól néz ki, milyen szép, öröm ránézni!
    Tudom, akkor vegyek Andoridos telót, jelzem, Galaxy S-em van, de mégsem tűnik annyira igényesnek, hiába vannak rohadt jó widgetjeim, és szép hátterek és full custom-izált ikonok meg minden, mégis hiányérzetem van.
    Megláttam a Dreamboard-os és Winterboard-os témákat iPhone-ra, és leesett az állam. Gyönyörűek és igényesek, magas minőség érzetet nyújtanak.

Nekem ehhez kellene legföképpen a JB! (Persze, biztos tennék akkor már rá pár programot is.) Az alap téma szerintem eléggé unalmas és fantáziátlan. Nem értem, miért nem engedi az apple kis mértékben legalább módosítani, legalább pár általuk csinált widgettel és animációkkal.

Na ennyit akartam. Jó dolog a JB ha legális ha nem! :)

Új hozzászólás Aktív témák