- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Pedig kell. Szeretem, ha sétálok és a zsebemben lévő telefonon meg van nyitva 30 chrome lap csupa barom... nélkülözhetetlen oldallal, plusz a fácse ugye, kamera app, esetleg email (de azt ritkán nézem, senki ne írjon).
Köll.Mondjuk értelmes játék alig akad, de mindegy. Majd ide-oda pöcögtetem a 30 chrome tabot, és gyönyörködöm benne, mennyire fluid.
-
t72killer
titán
Hamarosan több RAM lesz egy átlag telefonban, mint az asztali videóvágós gépemben . Kiafrancnak kell 16GB viber-fészbúk-ímél trióra ? Ja, hogy lehülyítik hozzá az oprendszert-appokat-webtartalmat...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
shiftac
aktív tag
PC: 16 GB
Laptop: 1 GB (szegény van vagy 15 éves )Önmagában hidegen hagyna az, hogy annyi ram legyen egy telefonban, mint az asztali gépemben. De sajnos attól tartok, hogy így mesterségesen fogják növelni a ram igényét az alkalmazásoknak és az androidnak idővel. Hiába lenne elég pl. 6 GB ram átlag multitaskingra (játékok nélkül) még évekig, de ha a több memória miatt meglehet indokolni az új telefonok magasabb árát, akkor az a fogyasztóknak nagyon nem jó.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
SHO(KER
csendes tag
Javítsatok ki, ha tévedek, de a telefonokban nincs dedikált memória a GPU számára, tehát az összehasonlítás akkor fair, ha a PC-ben, laptopban lévő memóriához hozzáadjuk a VRAM-ot is (már ha nem APU van benne). Így számolva az én asztali gépemben 16 + 4 GB RAM van.
[ Szerkesztve ]
-
tha_answer
őstag
pc: 16, 8
laptop: 12,12,8,8,8,8,4,16,4
-
-
moleculez
veterán
Most mindenki írja ide neki a PC/laptopban mennyi van (de azzal vígan elvan). Kezdem én: PC-n 8GB, Laptop 16GB.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Not bad. Jövőre 24 GB?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest