Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
A Crystal eddig is jól optimalizált. A TR Anniversaryt Geforce 4 MX440-essel toltam.
De egyébként a gépigénybe Geforce3-as volt írva minimumnak. Akkor meg már ment volna egy jobb Geforce2-essel is és 2007-es játék volt! 
-
gyáliSanyi
őstag
Az ajánlott gépigényt nézve a játék jobban pártolja az AMD-s konfigokat.
-
pilu85
őstag
akkor a 7850 is elég lesz.
-
PC-rev-RM
tag
válasz
Tankos5672
üzenetére
Egyet is értek, meg nem is, de a nem egyet értésemben is Neked lesz igazad, mindjárt elmagyarázom.

(Ez így vajon nyelvtanilag helyes-e?)
A F.E.A.R. játszható 733Mhz-es cpu-val is, bizonyították. Ajánlott: 1.7Ghz.A másik véglet az Unrea lII: borítóra rá van írva: minimum vga 9600XT. Ehhez képest egy 9800PRO-n nem hogy lassú volt, de még azt is csak 256 színben tette.
-
banhammer
veterán
Elég barátságos a minimum követelmény.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs
üzenetére
Érdekes mert a hívatalos oldalon is 4870-et írna, de tuti hogy elírás lesz.
-
Bull1
aktív tag
DirectX 11 grafikus kártya 1GB videomemóriával: AMD Radeon HD 4870
Okay...

-
gainwardgs
veterán
4870=gtx 480, köszönjük emese

-
Ryder62
őstag
Elég barátságos.
Majd kiderül hogy hogyan fut régebbi vasakon.
-
aram01
nagyúr
nem tudom hogy miért AMD Radeon HD 4870-et ír, hisz az már egy elavult konstrukció, ez nem jó
-
Tankos5672
tag
Sosem igazak ezek a gépigényes dolgok. Sok játékot tudnák mondani amikor, a kiírtnál SOKKAL gyengébb gépeken játszottam, és pöpecül futott. Példa, de régebbi. CPU 2x1,8ghz volt kiírva minimumon én egymagos cpu-val játszottam. VGA: HD 4850. Én Pont HD2400-vel nyomtam. RAM: 2GB Én 1GB-al nyomtam. Szóval nem tudom, valahogy nekem nem kóser ezek a gépigényes dolgok. Szerintem a tervezők egy gengébb géppel próbálják ki, és azt mondják jóvan' ez lesz a min. gépigény.. Holott, lehet tesztelhették volna még gyengébbel is
Amúgy mi is számít manapság minimális követelménynek JÁTSZHATÓ beállítások mellett? 800x600 ? LOW? 
-
Nazara
őstag
Itt inkább az lehet a háttérben, hogy mivel az AMD által a Gaming Evolved program keretében támogatott programról van szó, AMD hardverekből esetlegesen gyengébb is elég. Bár én ezt nem hiszem, korábban ment már erről az eszmecsere, hogy esetleg néhány effekt nem, vagy nem úgy érhető el a Geforce-okon. De akkor már a kétmagos Phenomot is megemliteném, mint alternativa az i5-750-re ----> WTF?

-
BeLucZ
addikt
annyira nevetségesek ezek a gépigények, 4870 mióta dx11es kártya? és mióta van egy szinten egy gtx 480al? kb semmitmondóak ezek a gépigények
francért nem lehet konkrétan megnevezni mi kell hozzá, van 1 2 gépigény ami normális, ott le van irva a min az ajánlott és csúcs konfig a játékhoz, de sokszor sántítani szokott, pl minimumnál is beirják hogy 8800gt meg hd2600, mintha 1 kategória lenne
ennyi erővel irhattak volna gtx 680at meg hd 3870et is -
Mustaros
aktív tag
"Ajánlott rendszerkövetelmények
Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8
DirectX 11 grafikus kártya 1GB videomemóriával: AMD Radeon HD 4870, nVidia GTX 480
Quad core CPU: AMD Phenom II X2 565, Intel Core i5-750
4GB memória"A gtx 480 és a hd 4870 pont egy kategória
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De egyébként a gépigénybe Geforce3-as volt írva minimumnak. Akkor meg már ment volna egy jobb Geforce2-essel is és 2007-es játék volt!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

francért nem lehet konkrétan megnevezni mi kell hozzá, van 1 2 gépigény ami normális, ott le van irva a min az ajánlott és csúcs konfig a játékhoz, de sokszor sántítani szokott, pl minimumnál is beirják hogy 8800gt meg hd2600, mintha 1 kategória lenne