- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a Nexus 5x nem bírja ki az egy napot 2700-as akkuval. El tudod képzelni, mikor elindulok a városba 87 százalékkal, bekapcsolom a mobilnetet, elkezdek rajta videózni, kb 20 perc múlva már 65 százalék körül járok?
Aztán találkozom a városban a szaktársammal, leülünk valahova, valamilyen videót mutatok neki a mobilneten(kb. 30 perc) már csak 35 százalék körül vagyok. Tehát ezért hordom mindenhova magammal a powerbanket. Azután feltöltöttem nagyjából 70-75 százalékra a városban miközben vele beszélgettem, közben járkáltunk meg mentünk túrázni, fényképezgettem meg néha be-bekapcsoltam a GPS-t illetve a 4G-t, s késő délután már megint 15 százalékon jártam, tehát másodszor is rászúrtam a hátizsákban a powerbankre.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest