Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Dragon3000 #431 üzenetére
Leírtam korábban, hogy miért félrevezető. Ahogy azt is, hogy jónak tartom a DLSS quality módját, sőt a jatekok többségében még a DLSS nélküli teljesítményt is. Azzal, hogy százszor leírod, hogy ocsmány, nem lesz igazad.
Úgy látom, hogy nem tudjuk meggyőzni egymást, én leírtam mindent, itt be is fejezem ezt a vitát. -
FLATRONW
őstag
válasz
Dragon3000 #429 üzenetére
Te nem akarod felfogni azt, hogy az RT-t nem támogató kartyákra csinálni kell egy kiegészítő tesztet, ahol az RT-t támogató kártyákon is ki van kapcsolva az effekt.
Lenne két összefoglaló táblázat, az egyikben csak az RT képes kártyák szerepelnének (ez kapná a nagyobb hangsúlyt), a másikban pedig az összes kártya. Vagy pedig lehetne egybe is vonni a két táblázatot, ahol az RT kártyák esetén két mérés szerepelne.
A jelenlegi 18 játékos átlag csak azt mutatja be, bogy RDNA 2 és Ampere között nincs nagy különbség. Ez az ami félrevezető. -
FLATRONW
őstag
válasz
Dragon3000 #427 üzenetére
Továbbra sem értek egyet. Minden DX 11-es kártya támogatta, de még a csúcskártyák is alkalmatlanabbak voltak az effekt futtatására, mint a mostani csúcskártyák az RT esetén.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Dragon3000 #415 üzenetére
és wwenigma:
Nem hagyom figyelmen kívül a későbbi külön tesztet. Nekem az a bajom, hogy a rákövetkező tesztekben háttérbe van szorítva az RT.
Egy PC-s tesztet igenis a max beállítások mellett kell elvégezni, azt kell bemutatni, hogy mire képesek a legmodernebb hardvervek a legújabb játékokban. Kiegészítésként pedig le kell tesztelni RT nélkül is, hogy a régebbi kártyák teljesítményéről is képet kapjunk.
Tény hogy DLSS nélkül pl. a CP-hoz már 4k-n kevés a 3090 is, de 1440p-n már a 2080 is elfogadható teljesítményre képes. A többi RT címben pedig már a 4k sem okoz gondot.
Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy a DLSS Quality mód elég jó minőséget nyújt. -
Kansas
addikt
válasz
Dragon3000 #411 üzenetére
Ja, úgy érted, ahogy a HardwareUnboxed csinálta? :D
-
Kansas
addikt
válasz
Dragon3000 #409 üzenetére
Nem feltétlen muszáj külön videó, nem ad ki annyi tartalmat...
hozzá lehet csapni a normál videó végéhez...
-
FLATRONW
őstag
válasz
Dragon3000 #395 üzenetére
Ha a minél nagyobb fps-re törekszel, akkor megértem, hogy kikapcsolod az RT-t. Viszont a 144 fps-hez már más grafikai elemet is alacsonyabbra kell venni.
-
Kansas
addikt
válasz
Dragon3000 #381 üzenetére
Amíg a tesztekben(és a piacon) többségben vannak az RT nélküli játékok, addig hülyeség bármelyik játékot csak RTon tesztelni, mert alávág az összesítésnek.
És ha RT nélkül minden játékkal lehet tesztelni, vele meg csak néhánnyal, szvsz egyértelműnek kellene lennie a hangsúlyoknak...
De csak pár év kell, hogy ez ne így legyen, lagalábbis ha optimistán áll hozzá az ember... -
BerserkGuts
addikt
válasz
Dragon3000 #363 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Dragon3000 #354 üzenetére
ott van a 3090 24GB-al nem jutott messzire xD nem csak vram kellene hanem inkább több gpu erő főleg rt-hez de már a 4k felbontás is épp elég limitáló mert 60-nál nem igen lesz több fps.
A dlss meg ocsmányság homályosít visszaveszi a felbontást így csal. -
Yeffy
veterán
válasz
Dragon3000 #357 üzenetére
nyilvan, de en erre reagaltam:
Tudomásom szerint a gddr6x-re az nvidiának van kizárólagos joga, így az amd hiába akart volna vele építeni. -
Yeffy
veterán
válasz
Dragon3000 #354 üzenetére
Tudomásom szerint a gddr6x-re az nvidiának van kizárólagos joga, így az amd hiába akart volna vele építeni.
ilyet lehet?lehet, en vagyok figyelmetlen, csak atfutottam de itt nem latom leirva, h exkluziv hasznal(hat)jak a zoldek, csak h naluk startolt.
szerk.:
viszont itt irja, h az nV-vel kozosen fejlesztettek, illetve, h meg nincs a JEDEC szabvany kidolgozva ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest