- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
cezarlacrone #33 üzenetére
Nekem 1 éve fut RR Remix, crDroid, Los 14.1 az Lg g2-mön de 1 év alatt semmilyen bugot nem tapasztaltam. Gyorsabbak mint a gyári, üzemidő kb ugyanannyi. Most Redmi Note 4-en használom ezeket de itt ahhoz hatalmas a választék, hogy általános véleményt mondjak..
-
HDR123
tag
válasz
ChrisDzsi95 #4 üzenetére
Nem volt szerencséd. Eddigi legjobb telefonom, pedig volt már csúcs Galaxy S szériám is.
-
tonyrulez
őstag
"aki korrekt, középkategóriás, de igen kedvező árú phabletre vágyik, csak éppen a Xiaomi rendszere nem a kedvence, az okkal bizakodhat."
Miért is? Értem én hogy nem hivatalosan, de elérhetőek szinte az összes (ha nem az összes) Xiaomi telefonra custom és AOSP ROM-ok, amik tökéletesen működnek. Én is nemrég tettem fel Redmi Note 3-ra AOSP Oreo-t kipróbálásképpen.
-
válasz
cezarlacrone #39 üzenetére
Kérdés, hogy mire? 4X? Note 4? Vagy már csak a Mi A1-re?
(#40) dolphy17
Az asztali gépemen kívül másra nem bízom az adataimat, arra is csak fenntartásokkal. -
Bár egy MI6- B20-al és One-al lenne a tuti.
-
dolphy17
tag
válasz
cezarlacrone #35 üzenetére
Nyers droidos rendszer funkcióban közel sem tud annyit, mint a gyártók szarjai, de egy valamiben igen: azonnal jönnek a security patch-ek. Ez egy olyan eszköz esetében, amire az ember a személyes adatait, banki hozzafereseit meg úgy egyáltalán mindenét bízza szerintem minden csili-vili funkcionál többet ér.
-
cezarlacrone
aktív tag
Lesz Oreo nyugi. Nem olyanok mint az LG.
-
prolad
addikt
Na, ez jöhetne mixre is. Ha már ennyire hanyagolja a xiaomi (még mindig 6.0).
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
Főzik
-
válasz
ChrisDzsi95 #4 üzenetére
Ezzel én sem találkoztam.
Cikkhez:
Note4-en szívesen látnék one-t. -
cezarlacrone
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #32 üzenetére
Tudom, hogy a G3 mellett maradtál sokáig, szintén én a G2 m3llett, de negyedszerre kijelző csere(törés, kifejezetten érzékeny konstrukció) 25 lepedőért már gondolkodásra ösztönzött, így lett redmi note 4 miáúval, ami eddig nem gáz.
egy G6-ot még ha totál behull ár alá megnyomkodnék a karifa alatt
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Inkább a miui,mint az LG számomra gyerekes ui-ja.
De izlésen nem vitatkozunk🤗 -
cezarlacrone
aktív tag
válasz
Félreértettél.
Én azt akartam hangsúlyozni, hogy egy android rendszeren futó miui nem is olyan rossz. Tudva azt, hogy az Lg is belenyúl ráhúz a vegytiszta op rendszerre.
Mivel "nyers" androidos telom még nem volt, így nem tudom az miben adhat többet. Lg sem rossz átmahilált cuccal jött (G2), csak a Miui attól több szvsz.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
cezarlacrone #17 üzenetére
Nekem Xiaomi előtt Lg-m volt és utána is. Megkönnyebbülés volt a G3-at kézbefogni a miaú után. Soha nem trénék vissza.
Nem vagyunk egyformák és ebben ez a szép. Van akinek a csúnya is szép és van, akinek a szép is csúnya. Mindenr relatív.
Mindenesetre dícséretes, h a Xiaomi nem erőlteti rá az emberekre a miui-t, hanem ad választási lehetőséget. Ha most állnék telefonvásárlás előtt, elgondolkodnék egy A0-ás Xiaomin. -
tamass.szabo
tag
És a fordítottja mikor jön? A1-re MIUI?
Bár az a partíciókiosztás miatt bajosabb.
Samsung után (Lollipop rendszerrel) sincs bajom a "puritán" stock droiddal, mondjuk az, hogy Nougat, sokat számít.
-
gusthy
veterán
Elég sokat próbálkoztam a Lineage / Cyanogen cuccal. A gyárilag Cyanogen telefonokat leszámítva mindig az volt, hogy tényleg baromi jó, kivéve, hogy.... És akkor jött egy lista, hogy ez nem működik, az fagy, amazt nem támogatja. És baromi fárasztó folyton frissítgetni és lesni, hogy a nekem épp fontos részek mikor fognak akcidentálisan működni.
Na jó, a Blade 2.3.7-es Cyanogen tényleg jó volt.
-
gusthy
veterán
válasz
ChrisDzsi95 #4 üzenetére
Az tuti valami egyedi probléma lehetett, vagy valamelyik szoftver. Már egy ideje nyúzom, és soha még csak hasonló se volt vele. Teszi a dolgát, az aksival pedig elképesztően gazdaságosan bánik.
-
Atomcsirke
aktív tag
Hmm, mondjuk nem lenne rossz Note 4-re, de a kisebb akku ellenére még mindig az A1 mellett szól a kétlencsés kamera.
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
Donki Hóte #16 üzenetére
Érdekes nekem kb. egy hónapja van redmi note 4 telóm, bejön a miui rendszer. Főleg az Lg rendszere után, sokkal személyre szabhatóbb.
Bár vegytiszta androidot még nem nyomogattam, csak cyanogen portot.
-
Remek hír, így legalább a Xiaomi tulajdonosok is megismerhetnek egy normális oprendszert
Vicc vót
(De csak úgy 45 %-ban
)
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Oké, én elfogadom hogy másnak tökéletes, meg én kifogtam a hibásat, de nekem ez a tapasztalatom vele...
-
Potrien
senior tag
válasz
ChrisDzsi95 #4 üzenetére
Három hete van a páromnak.
Tökéletes,sosem fagyott,hibátlan telefon. -
Just_Reboot
addikt
Nem értem minek portolgatják ezt az Android One-t egyszerűbb lenne AOSP forrasból romot csinálni.
-
Davey7
senior tag
válasz
ChrisDzsi95 #1 üzenetére
Tudod mi a bug-os? az iOS 11, na az az.
-
gerii
addikt
Nekem fordítva kell, A1 jöjjön miui-val, vagy 5X B20-szal.
-
válasz
ChrisDzsi95 #1 üzenetére
Aham.
Tehát, mert te kifogtál egy talán hibás darabot, az elész Android One - Xiaomi csak bugos lehet.
-
atike
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95 #4 üzenetére
Két kollégám is nyúzza megjelenés óta és nem volt ilyen.
Szóval mivel a nálad lévő példány valamiért fagyott ezért bugos...
Hát na. A saját topicjában sem rémlik, hogy olvastam volna ilyen jellegű hibáról. Főleg nem ilyen jellegű általános hibáról.
-
joey04
titán
na, ez jó hír.
-
helixP
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95 #4 üzenetére
Hát, végigfutva a fórumot valami egyedi hibába akadtál bele.
-
batai15
félisten
Ebbe mi a hír? Lineage os régóta van szinte minden telefonra és az jobb mint a one.
-
( V )
veterán
nap, sőt a hónap híre!
ChrisDzsi95
a fórumokat olvasva azért nem ez a jellemző... esetleg beragadt app? -
helixP
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95 #1 üzenetére
Mért? Bugos?
-
wolfman
veterán
a terméktámogatási ciklus vége pedig maximum áthidalhatatlan hardveres korlátok miatt érhessen véget
Olyan világban élünk, ahol egy ilyen dolog nem lehet akadály a gyártóknak az idő előtti kényszercseréltetésre.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Hiába a stock droid, meg friss rendszer, ha bugos....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Android One projekt egyre népszerűbbnek tűnik, sorra érkeznek a Google tiszta szoftverével felszerelt eszközök, illetve a nem hivatalos portok.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest