- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
At Athlon 64 sikeréhez kellett a P4 bénázása is.
Most szó sincs ilyen bénázásról intel oldalon, így a Zen-től én csak azt remélném, hogy csökkenti a lemaradást.
Persze, én is örülnék, ha megruházná az intelt minden tesztben, de ha ezt várjuk, akkor ugyanakkorát fogunk koppanni, mint a Bulldozer idején. -
7time
senior tag
-
A jelenlegi APU-knál valóban csak akkor.
A jövőt tekintve viszont elindíthat egy lavinát.Szerk: Nem mondtam ilyet, pláne, hogy ez egy sokéves folyamat, ami alatt lazán csődbe lehet menni.
mod: Egyébként az AMD szerintem fejleszti a CPU részt is, csak jelenleg ennyi telt tőlük.
Majd a Zen tesztjei rávilágítanak arra, hogy mit csinál mostanában az AMD CPU részlege. -
Viszont adott TDP keretből nagyobb részt kaphat az IGP, mert a CPU kisebb frekin is ki tudja majd szolgálni azt.
Ezen kívül lehetőség nyílik arra is, hogy a következő APU-k nagyobb arányban tartalmazzanak IGP-t, mint most, ami azt jelenti, hogy az alacsony szintű API-k segíthetnek a gyengébb dGPU-k kiváltásában.
Ez pedig a későbbiekben a GPGPU progik szélesebb körű elterjedését is elősegítheti. -
Enton
addikt
Nincs itt ellentmondás és van is, hisz az intel csak az IGP részleget tojta le egy jó ideig, de mivel már nagymértékben IGP-s a legtöbb intel mostmár ráfeküdtek a dolgora, csak későn.
Ezért segít a steam, steamOS-hez intelIGP-támogatást írni, hisz hülye lenne ekkora piacot csak úgy kukázni és nem foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest