- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeryFlash #68 üzenetére
Nem érzed az ellentmondást? Adott az Intel, aki kilóra megvehetné mindkét céget akár, de állítólag kevesebb pénzt fordítanak a szoftvertámogatásra, mint a két kisebb cég. Ha ez így van, akkor az Intel a legnagyobb troll, senki nem szarik bele jobban nála a terméktámogatásba.
-
Xmister
senior tag
válasz
GeryFlash #65 üzenetére
Nem akartam errol vitazni, csak az igazsagtol nagyon messze jaro becslest akartam kijavitani.
De ha mar itt tartunk, mi a disztribucio kvazi definicioja? Kozos kernelre epulo valamilyen szempontbol egyedi user stack. Az android nagyon egyedi, ezt ala irom, a kernel viszont csak nagyon minimalisan kulonbozik (es az is egyre kevesbe, mar a binder is mainline lett).
A kerdes mennyire akarunk szigoruak lenni. Az uj ubuntu sem disztro mar, mert teljesen egyedi grafikus stack-je van (mir)? Vagy mar a wayland-et hasznalok sem, mert az X11 a 99%-ban elterjedt? -
martonx
veterán
válasz
GeryFlash #35 üzenetére
"androidos tabok-ipadek" - ezek szerintem csak speciális linux disztro-k, még ha az alma / droid rajongók mindjárt meg is köveznek ezért.
A desktop piacot, ahogy írtam is, nem feltétlenül a klasszikus desktop linux disztrók veszélyeztetik, hanem pont ezek a speciális linux disztrók lásd pl. Chrome book eladás, a kismillió android tv, nvidia shield, ouya stb...
Márpedig a Vulkan erre mindre céloz, ellentétben a DX-el. Mondjuk a multiplatformitással is mindig csak a baj szokott lenni, majd meglátjuk a gyakorlatban, hogy mi sül ki ebből.
-
martonx
veterán
válasz
GeryFlash #28 üzenetére
Előre bocsátom, nem vagyok játékos, windows-on dolgozok, sőt még a mobilom is wp-s.
Viszont bármerre nézek (tablet, mobil) a windows ökoszisztéma sehol nincs, sőt mostanában lássuk be egy szimpla otthoni usernek már vagy PC-je sincs, vagy amire használja megteszi egy linux is.
Konzolok között is, ugyan nem teljesít rosszul az XBox One, de a PS4 elterjedtebb.
Egyedül a játékosok voltak azok, akiknek meg sem kellett fontolniuk, hogy milyen legyen az oprendszerük.Eddig...
Ettől függetlenül várom a windows10-et, aztán majd meglátjuk, hogy végleg a feledés homályába kerül-e a windows éra 25 éve, vagy sikerül villantaniuk valamit, amiben meghatározóan jobbat / többet tudnak mint a konkurencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest