- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuippeR
tag
Nem egyedi dolog volt igazából, szóval nem ez a cég ment az elkeseredettek kizsákmányolására. Diploma után egy héttel ajánlottak állást bruttó 130 plusz zsebbe fizuért. (Azt nem vállaltam el, gondoltam majd lesz jobb.) Aztán voltam egy kicsit nagyobb webfejlesztő stúdióban is, ott a 180-ra azt mondták, hogy reálisan látom a helyzetet (ott sem mertem többet mondani, mert már hónapok óta dolgoztam volna), csak nem vettek fel. (Nem volt igazán referenciám a diplomamunkán kívül, és eléggé rágörcsöltem az interjúra is, ezért biztos nem voltam szimpatikus.)
Mindez mondom Győrben történt, ami Szfehérvár után talán a leggazdagabb megyeszékhely, hét éve. (Győrben van informatikus-képzés, és sokan szívesen maradnának a főiskola/egyetem után is a városban, ez jelentős tényező a kezdőfizetésekben.)
Mindegy, találtam végül munkát a 180e-s kérésem másfélszereséért másik vidéki városban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Wise (ex-TransferWise)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest