- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati00
tag
Ez a hsz. A 4-es kommentre is válasz. Érdemesebb várni a DDR5 ahogy te is mondtad hátha olcsók lesznek a modulok + hogy übergyorsak lesznek, én mondjuk nem vagyok szerencsés amiért leragadtam DDR2-nél mert arra a generációra egy 2 GB-os RAM modul kerül annyiba mint most egy 4 GB-os DDR4 modul... Jó nyilván az az oka hogy ez régebbi generáció meg már ilyet csak rendelésre gyártanak, pl én nekem 3 hetet kellett várni míg meghozták az 1 GB-os modult(ez 2 éve volt), 5 ezer Ft volt annak az ára, szóval ne síránkozzunk örüljünk, hogy olcsóbban meg tudod kaparintani a 4 GB-os modult mint én a 2 db 2 GB-osat. Ez a +10%-os árnövekedés nem olyan tragédia énszerintem hogy ebbe belekelljen halni. De mivel Samsungról van szó így lehet a neves cégek pl G.Skill, Corsair, Kingston stb termékeit ez nem érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest