- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati00
tag
Ez a hsz. A 4-es kommentre is válasz. Érdemesebb várni a DDR5 ahogy te is mondtad hátha olcsók lesznek a modulok + hogy übergyorsak lesznek, én mondjuk nem vagyok szerencsés amiért leragadtam DDR2-nél mert arra a generációra egy 2 GB-os RAM modul kerül annyiba mint most egy 4 GB-os DDR4 modul... Jó nyilván az az oka hogy ez régebbi generáció meg már ilyet csak rendelésre gyártanak, pl én nekem 3 hetet kellett várni míg meghozták az 1 GB-os modult(ez 2 éve volt), 5 ezer Ft volt annak az ára, szóval ne síránkozzunk örüljünk, hogy olcsóbban meg tudod kaparintani a 4 GB-os modult mint én a 2 db 2 GB-osat. Ez a +10%-os árnövekedés nem olyan tragédia énszerintem hogy ebbe belekelljen halni. De mivel Samsungról van szó így lehet a neves cégek pl G.Skill, Corsair, Kingston stb termékeit ez nem érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest