- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
supreme commander egymagoson?O_o mekkora/melyik pályán lett mérve hány AI ellen? csak azért, mert az 4 giga rammal ellátott húzott négymagost ki tudott fektetni (saját tapasztalat).
-
moha21
veterán
válasz
Tibor_560sec #5 üzenetére
Nyugodtan írjál. Csak tényleg olyan dolgokra például illik odafigyelni, hogy fogyasztás, mert ők teljesen más beállításokkal, hardverekkel mérték.
És a teljesítménynövekedésről sem tudtunk meg sokat sajna.
Én általában mindent mérni ( esetleg számolni ) szoktam. Szóval nem szeretem ezeket, hogy : kézrátéttel hőmérsékletmérés, szoftveres feszültség és teljesítmény mérés stb.:>Idővel majd kialakul.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Amikor ezt a processzort használtam egy Inno 3D 8600 GT DDR2 VGA volt mellette szóval azt ''kihajtotta'' 2.6 GHz-n használva.
Tehát ez biztos .
És véleményem szerint egy DDR3 memóriával szerelt 8600 GT-t is kihajtana ... csak ezt nem tudhatom biztosra mert nem ilyen volt a VGA-m.
Tehát jogos a felvetésed , ezért javítom az eredeti bejegyzésre ... , mivel megkérdőjelezhető , ''hogy akkor milyen alapon állítom azt hogy kihajtja a .... VGA-t''
És ezek a tesztek nem az én méréseim , de ezt írtam is .
A tesztek pedig alapórajel zajlottak amit sajnos nem írtam oda ... köszönöm , hogy jelezted!Amúgy szerinted írjak efféle cikkeket ? Vagy teljesen hanyagolható a stílusom ?
-
moha21
veterán
válasz
Tibor_560sec #3 üzenetére
De ezeket te mérted? Pl fogyasztás, mert húzva jóval többet kajál.
Átírod? Előbb tesztelni kellene egy olyannal nem?
-
moha21
veterán
Sajna a DDR2-es VGA-t nem nehéz kihajtani.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Véleményezzétek a cikket ...
Első bejegyzésem ... gondolom telis-tele szarvashibákkal ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest