- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
supreme commander egymagoson?O_o mekkora/melyik pályán lett mérve hány AI ellen? csak azért, mert az 4 giga rammal ellátott húzott négymagost ki tudott fektetni (saját tapasztalat).
-
moha21
veterán
válasz
Tibor_560sec #5 üzenetére
Nyugodtan írjál. Csak tényleg olyan dolgokra például illik odafigyelni, hogy fogyasztás, mert ők teljesen más beállításokkal, hardverekkel mérték.
És a teljesítménynövekedésről sem tudtunk meg sokat sajna.
Én általában mindent mérni ( esetleg számolni ) szoktam. Szóval nem szeretem ezeket, hogy : kézrátéttel hőmérsékletmérés, szoftveres feszültség és teljesítmény mérés stb.:>Idővel majd kialakul.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Amikor ezt a processzort használtam egy Inno 3D 8600 GT DDR2 VGA volt mellette szóval azt ''kihajtotta'' 2.6 GHz-n használva.
Tehát ez biztos .
És véleményem szerint egy DDR3 memóriával szerelt 8600 GT-t is kihajtana ... csak ezt nem tudhatom biztosra mert nem ilyen volt a VGA-m.
Tehát jogos a felvetésed , ezért javítom az eredeti bejegyzésre ... , mivel megkérdőjelezhető , ''hogy akkor milyen alapon állítom azt hogy kihajtja a .... VGA-t''
És ezek a tesztek nem az én méréseim , de ezt írtam is .
A tesztek pedig alapórajel zajlottak amit sajnos nem írtam oda ... köszönöm , hogy jelezted!Amúgy szerinted írjak efféle cikkeket ? Vagy teljesen hanyagolható a stílusom ?
-
moha21
veterán
válasz
Tibor_560sec #3 üzenetére
De ezeket te mérted? Pl fogyasztás, mert húzva jóval többet kajál.
Átírod? Előbb tesztelni kellene egy olyannal nem?
-
moha21
veterán
Sajna a DDR2-es VGA-t nem nehéz kihajtani.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Véleményezzétek a cikket ...
Első bejegyzésem ... gondolom telis-tele szarvashibákkal ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged