Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #191 üzenetére
Na ez most ütött. Az szem megyek inkább aludni
-
Tibko8
senior tag
válasz
Csapoati #188 üzenetére
Max virtuális memória olyasmi mint windows-on ahoz tudom hasonlítani. De még nem láttam olyat hogy tényleg meg lett volna növelve egy androidos telefonon a RAM mérete. Viszont ha így van akkor Samsung telefonokon is élvezhető lehetne a multitasking rögtön a 4-ből 8 csinálnék.
De ez már más téma. Először zárjuk ezt le ami most folyik. -
Tibko8
senior tag
válasz
Dr. Romano #176 üzenetére
Antut lesz a barátod 1437 pont körül kell hogy legyen
Ha ez alatt van akkor gyengült -
Tibko8
senior tag
Egyébként nem találkoztam még olyan eszközzel, amelyen a Wi-Fi ne szórakozott volna 2-3 hónap után maximum!
Nem vagyok kötekedős típus se nagy szakértő de többször láttam már olyan telefont ami 2 hónapja nem volt újra indítva és egész napos használatban van és semmi gond nem volt a wifi-vel és már többször is írtad de ha kell 2 hónap múlva videós bizonyítékot mutatok hogy ezt az állításodat megdöntsem. Amúgy ott a táblagépem is bizonyítékként hogy működik.
-
Tibko8
senior tag
Kérnék mindenkit hogy a beszélgetést ésszerű tényekkel folytassák! Személyeskedés szitkozódást hanyagoljuk! Különben törölnöm kell.
-
Tibko8
senior tag
válasz
#57638400 #43 üzenetére
Táblagép de azért köszi. Telefonjaim már nem bírják eddig ők hamarabb cserélődnek tényleg csak a nagyon jók maradnak egy évnél tovább. A jelenlegi is a kivételek közé tartozik (idén két éves lesz) . Most max csak azért cserélném le mert kell az újdonság amúgy semmi más ért nem váltanám le. Bár lehet hogy addig marad amíg bírja.
-
Tibko8
senior tag
Amit írsz teljesen igazad van hogy a hardver tényleg károsodhat valamikor még régen hallottam ilyesmit. De én úgy gondolom hogy többet károsodik attól ha nagyobb teljesítményen van járatva és nagy hőmérsékleten van huzamosabb ideig. De itt a proci nem járt folyamatosan 100%-on 10 000 órán keresztül és sosem volt tűz forró. PH, Index és Totalcar olvasás pedig nem terheli meg nagyon.
Mit kell rólad amúgy tudni? Csak puszta kiváncsiág. Semmi rosszindulatúság nincs a kérdésben.
Szerk: A kedvedért és a táblagép ért is újraindítottam hogy lásd tényleg nem azért jöttem hogy nagy képűsködjek és elfogadom amit írtál.
-
Tibko8
senior tag
És amúgy most ez mire is jó? Azzal tisztábban vagyok hogy lehet ilyet csinálni de hogy mi értelme azt nem értem.
Ha szerinted nem igaz amit én állítok az legyen a Te bajod. Én tudom hogy ez a valódi érték. Írtam is hogy rootolva sincsen mert ennél a gépnél egyszerűen felesleges és csak többet árt.
Egyszerűen csak megakartam mutatni hogy igen is az android képes ilyenre minden féle gond nélkül. -
Tibko8
senior tag
Hát erre már nem nagyon fog jönni frissítés. De még custom rom sincs hozzá. Egyetlen olyan androidos készülékem ami nem kapot ROOT jogokat
(#6) lugosi Azt hittem hogy szifonnak nem kell restart mert az olyan jól össze van rakva hogy a droidot lekörözi.
(#12) Loveless Anyum telója ha jól emlékszem 1500 óránál tarott és kérdeztem tőle hogy milyen a telefon sebessége hogy nem lassult be neki vagy valami és a válasza nem volt. Pedig csak egy 2 SIM-es 40E Ft-os LG és a létező összes memória zabáló app rajta van. Elötte Samsung volt az nem bírt ki egy napot anélkül hogy újra kelljen indítani.
-
Tibko8
senior tag
Valahogy éreztem hogy valaki rögtön azzal fog jönni hogy átverés. De se ROOT és nem is csak az ágy mellet fekszik. Mindennapos használatban van legalábbis esténként de volt hogy a teljesen kiváltotta a telefont 3 héten át. Ezen keresztül cseteltem FB-am neteztem de még fényképeztem havernak vázlatot is
egyedül csak nem telefonáltam vele.
Visszont azt elfelejtettem írni hogy ez egy táblagép Asus Memo Pad HD 7 ME173X
(#9) Justreboot Pedig de. 5000 óránál egy G+ androidos csoportba szavazást is indítottam róla, és van egy pár képernyőmentésem ahogy szépen telik az idő.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest