- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Ja láttam másikat is, ott is egy nemnevezzüknevénőket örült hogy három fehér megpusztult. Hihetetlen ezzel hogy lehet poénkodni, valakinek van ehhez pofájája, szánalmasak az emberek. Komolyan megrázó hogy korombeliek haltak meg, tudom még szinte nem is élt az ember 18 évesen, és még ilyen fiatalon meghalni, de ebből miért kell viccet csinálni? Semmi együttérzés, emberség nincs sok 'emberben'.
-
mocsanisi
senior tag
Mikor megérkeztek a rendőrök realizálódott a helyzet, szépen ment mindenki kifele ahogy a rendőrök tereltek. Kint fejetlenség volt, sokan rohangáltak össze vissza, egy lány előttem mondta a mentősnek hogy 2 ismerőse nagyon rosszul van, mentősök meg nem tudtak mit csinálni akkora tömeg volt, annyit mondtak hogy hozzák oda őket. Konkrétan komoly sérültről én nem tudok, nem láttam ilyet. Azt viszont igen hogy nem 1 ember szállt be a mentőautóba.
Már alapból mikor kint vártunk, mögöttem 2 srác elkezdte ütni egymást, én ugrottam rá az egyikre hogy ne verje szét a másik fejét. Az eset elvileg 11-fél12 körül történt. Én fent voltam Dub terembe. Negyed1-kor mentünk ki WC-re, és oda futott be 10 rendőr hogy mindenki kifele. Fél1-kor kint voltam a helyről, 3-kor álltunk be a sorba a cuccainkért. 4-kor jöttünk ki. A rendőrök mindenkinek aki visszament a cuccaiért felvették az adatait, mindenkinek megmutatták a képeket hogy valaki esetleg felismeri-e. (haverom ismerőse volt a 2 lány, az egyiket mutatták fb-n, rá se ismertünk. Haver mondta hogy nem ismeri, aztán visszafordult és megkérte a rendőrt hogy mutassa meg mégegyszer. Sajnos az ismerőse volt.) Lányok zokogva jöttek ki, fiúk is akik ismerték.
Azt még hozzátennék hogy egykét plázafiúcska szította a kedélyet, kezdve azzal hogy mikor áttereltek minket a mekihez jöttek velünk szembe és elkezdi nekem hogy menjek az útjából mert megüt, utána ugyan ezek mikor sorban álltunk a cuccokért ilyeneket mondtak:
"Haláli buli volt"
"Otthon megszúrlak (barátnőjének)"
Haveromat le kellett fognom, mert a rendőrfal ellenére majdnem nekiugrott a gyereknek.
Pontosan én se tudom mi történt, amit tudok leírtam. 3 halott lány fényképét láttam, nagyon megrázó volt, még mindig remegek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest