- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Hát nem is tudom. Az egyetlen (szerintem) hiteles a témában megszólalt ember, egy a helyszínen járt sajtófotós volt. Ő írta, hogy az összes képet beszolgáltatta a rendőrségnek, ami az esemény közben és után készült és direkt kegyeleti okokból nemrakták ki sehova ezeket. Persze sikerült párat csak kicsempészni pár híroldalra, de azokon semmi lényeges nem volt. Szóval ő egyetlen szóval nem írt sem vérről, sem késelésről. Aki eddig meg "szemtanu" megszólalt, azokról mind kiderült, hogy nem ő látta vagy halotta, egy ember szerint egy szabadidős zsarú kezét vágta meg egy nagydarab kopasz fickó, a srác aki meg a "kezemben halt meg" dumával bekerült a "szinvonalas" frizbi műsorba, ő meg kissé mást mesélt a kihalgatáson ... konkrétan, hogy ő terjsztette a késelést, mert hamarabb ki akart jutni. Az biztos, hogy megy a kavarás, de ez nem egy szervezett tusolás, hanem a hülyeség példája inkább. Konkrétan olyanok akik kommunikálni nem tudnak normálisan, az eltussolásban sem olyan jók, mint nemlétező regénybeli titkos szervezetk. Meg a hiszékenységről, mert mindenki azt hall ki a katyvaszból, ami ... khm .. az ő világszemléletének kényelmesebb.
Azt meg remélem nem komolyan írták többen, hogy "ok nélkül" nem tör ki pánik?! Gondolom előző 10 év, a világ legkülönbözőbb pontján történt hasonló eseteket direkt ignoráltátok?
-
share
tag
válasz
westcoastog #119 üzenetére
"vicc" az egész már..
-
westcoastog
veterán
Ja láttam másikat is, ott is egy nemnevezzüknevénőket örült hogy három fehér megpusztult. Hihetetlen ezzel hogy lehet poénkodni, valakinek van ehhez pofájája, szánalmasak az emberek. Komolyan megrázó hogy korombeliek haltak meg, tudom még szinte nem is élt az ember 18 évesen, és még ilyen fiatalon meghalni, de ebből miért kell viccet csinálni? Semmi együttérzés, emberség nincs sok 'emberben'.
-
share
tag
válasz
westcoastog #117 üzenetére
hogy lehet valaki ilyen? ráadásul több ilyen ember is van.. komolyan ezek nem emberek..
-
share
tag
[link] ......
-
maláj
addikt
mondandód első részét fenntartásokkal kezelem - a második felét pedig nem hiszem el mivel a hatóság szava "kissé" megkérdőjelezhető már elég régóta - tettek is érte gazdagon.
lehetne szépen haladni pl. ha kilöktek valakit akkor ráesett valamire (talán 1 padra) - ha nincs semmi összetörve akkor fénykép (nem belenyúlva) és akkor 1 részlet már tisztázva is van.
nemtudom volt -e kamera odabent - gyanítom nem tehát ilyesmi felvételekre nem számítok.
stb.
-
Воланд
titán
És konkrétan melyik igazságra gondolsz? Amit itt sokan hangoztatnak a fórumon és nem csak itt lehet olvasni hasonlókat, hogy a "barátom unokatestvérének a haverjának az egyik osztálytársa hallotta, hogy xy azt mondta, hogy megkéseltek valakit", vagy amit jelenleg mondanak a hivatalos szervek, hogy nem történt késelés, mindhárom lány megfulladt.
-
Воланд
titán
válasz
#21559296 #109 üzenetére
"Még egy szemtanú véleménye."
Bah, ugyanennek a "szemtanúnak" a hozzászólása az idézett bejegyzés alján:
"sokan azt hiszik én írtam, ez nem igaz, idézőjelben van eleve, de nem tudom a szerző nevét ezért nincs forrás!rengeteg levelet kaptam, ezért írtam az előző hsz-t... gyakorikerdesek.hu-n volt egy topikban éjjel, talán még fent van.."
Ennyit erről. Összevissza linkeltek minden baromságot, készpénzek vesztek valótlan állításokat, hát gratulálok. Mindjárt én is írok egy kis esszét, arról, hogy én mit láttam azon az estén, anélkül, hogy ott lettem volna.
-
-
törölt tag
Még egy szemtanú véleménye. Most már tényleg találja el valaki... Kicsit kezd megszaporodni azon szemtanúk száma, akik hasonlóról beszélnek...
De az "és egy fiú is meghalt" dolgot már megint nem értem a sztoriban.
-
^Clown
addikt
A magam nevében nyilatkoztam, az nem az én asztalom, hogy ki mit linkelget be. Amúgy hasonló a véleményünk a kurucinfóról...
H1N1-hez még utoljára visszatéve (de tényleg utoljára, mert nem tartozik ide): [link] elgondolkodtató, amit Wodarg mondott (mindezt a Világgazdaság hozta le, remélem érted, mire célzok...).
-
moha21
veterán
Akármi is történt, nagy baj, hogy megtörtént. Sajna a helyzet olyan, hogy aki akar beleképzelhet akármit. Lássuk be ennek nincs értelme. Elég baj, hogy fiatal lányok halálügyét politikai célokra használják fel. Ez a legszomorúbb.
A vita megy, hogy volt-e késelés vagy nem, csak a lányokról feledkezünk meg.(#105) maláj : Ha azt hiszed ennyi a "gyógyszermaffia" te is álomvilágban élsz. És ezt nem bántásként mondom.
-
mephi666
nagyúr
na igen, meg n+1 ember korrupt: meghamisítanak minden jegyzőkönyvet és boncnoki jelentést
(senkinek nem számít az, hogy ha kiderül, akkor kitörölheti a s*ggét mondjuk a diplomájával és esetleg hűvösre is kerül)
ui: hozzáteszem, voltam már akkora tömegben, hogy nyomtak/toltak minden irányból és észnél kellett lennem, mert ha elesek, lehet, hogy nem állok fel többet... most pár 40-50kg tizenéves lánynak mennyi esélye van ilyen esetben, főleg, ha nincsenek is teljesen beszámítható állapotban?
ui2: vágott/szúrt sebnek látszó karcolást meg akaratlanul is tudnak emberek okozni egymásnak... ha 2000 ember össze van nyomorodva és mindenki haladni akar valamerre, akkor akaratlanul is megvághatja az ember a másikat pl. övcsattal/nagy gyűrűvel, vagy hasonlóval
-
Воланд
titán
Az a probléma, hogy több ezer ember volt ott és egyetlen egy darab képet sem tud senki mutatni ahol legalább egy csepp vér lenne. Jah, biztos mindenkitől elvették a telefonját, meg a cenzúra, meg a kormány stb.
-
dabadab
titán
"Lásd pl. H1N1, a fél ország nem oltatta be magát. És milyen jól tette"
Milyen jol? Ertem en, hogy az ember nem hisz a kormanynak (egyebkent ehhez nem kell nagyon eljutni, a kormanyokkal szemben mindig is a ketelkedes volt az egyetlen normalis allaspont), de annal azert illik valamivel ertelmesebb algoritmust hasznalni, mint hogy az ember invertalja a hivatalos allitast es azt tekinti a megdonthetetlen igazsagnak, mert ez igy marhasag.
Ja, amit meg a kurucinfo ir, az termeszetesen az utolso betuig igaz, nana. -
runner 125
nagyúr
Jah..
A PrtScr képek nagy részét láttam már a másik portálokon.
Azért döbbenetes dolgok vannak, szerencsétlen lánynak a halála után küldtek üzenetet a telefonjáról. Ráadásul olyan szóhasználattal, amit sűrűn használnak a czigók.
Bízom benne, h kiderül az igazság, és nem pár bűnbakra lesz kenve az egész.
-
^Clown
addikt
A FB-on elég sok olyan beszámolót lehet olvasni, amelyek arról tanúskodnak, hogy láttak egy olyan kopasz embert, aki kést vett elő, pl. itt. Érdemes tovább görgetni az albumot, egyes képek nagyon felháborítóak...
De semmi baj, majd addig súlykolják a "nem volt kés nem volt kés" dogmát, amíg mindenki elbizonytalanodik, majd szépen elhiszi. Régi, de egyszerű és hatásos módszer. Nézzétek csak meg az index címlapját, tele van a bérbloggerek firkálmányaival. A FB-ról meg nem győzik törölni azokat a beszámolókat, ahol megemlítik a már jópárszor, hitelesen, szemtanúk által leírt kopasz késest.
Eljutottunk ide, hogy már nem hiszünk a mindenkori kormánynak. Lásd pl. H1N1, a fél ország nem oltatta be magát. És milyen jól tette...
Herczi: ezt a boncolásnál el tudják dönteni. Más az okozott seb, részletekbe inkább nem mennék bele.
-
share
tag
válasz
runner 125 #94 üzenetére
ez az embertelenség tetőfoka..
#95: vajon miért? de nem volt késelés, neem, véletlen elírás..
-
share
tag
-
share
tag
[link] ez a nem mindegy ?#!%@!!!
-
Herczi
senior tag
Én még sosem szúrtam le senkit, szal nem tudom milyen egy szúrt seb, de fajin kis tűsarkúval nem lehet szúrt sebet okozni, amikor átmennek egy emberen 500-an? Most komolyan kérdezem, lehetséges?
-
Nem lehet eldonteni ki mond igazat es ki nem. Lattak tobben a vert, tobben meg nem lattak, na akkor volt ver vagy nem? A mentosok szerint zuzodasok voltak rajtuk, szuras, nyom nem, legalabbis ezt olvastam, masok lattak az aldozatokon szurasnyomot. Akkor melyik az igaz?
Valaki irt olyat, hogy 10 centis szurt sebet latott. Azt meg honnan vette? Ha valakit megszurnam ruhan keresztul, azt sosem fogod megmondani, hogy mekkora a serules merteke.
tiv83us
-
válasz
gamek!ller #81 üzenetére
Egy oldal ne probaljon bebizonyitani semmit, objektiven alljon hozza es halgassa meg mindket oldalt. Eredetileg ok is ezt kerik, hogy jelentkezzen mindenki, aki hiteles infoval szolgalhat, erre olvasva a kommenteket csak azok vannak beteve, amik a keselest tamasztjak ala.
Varoz Az is hozzatartozik az igazsaghoz, hogy sokan nem lattak semmifele keselest meg vert.
-
Varoz
addikt
Az igazság sokszor gerjeszt indulatokat, de mégis jogunk van tudni.
Az is hozzatartozik az igazsaghoz, hogy sokan nem lattak semmifele keselest meg vert
Igen ez igaz, de ez nem zárja ki a tényét a késelésnek. Míg az, hogy látták többen is az egyértelműsíti.
Persze ez sem 100%, de már valami. -
tiv83us
veterán
válasz
gamek!ller #81 üzenetére
-
share
tag
-
törölt tag
Mutatták a hírekben a gyűlés részleteit, idéznék: "szerintem", "az történhetett"... Akkor most biztos, vagy nem? Volt késelés, vagy nem? "Szerintem"...
Ui: 1238 m2, 2500+ ember, cukiii...
-
share
tag
válasz
gamek!ller #76 üzenetére
ha volt szurkálás, akkor van nagyobb bűn, én hiszem, hogy volt.
-
share
tag
válasz
gamek!ller #73 üzenetére
most kb ez az 5 ember fogja elvinni az egész balhét. nem azt mondom, hogy nem jogos, de aki a nagyobb bűnt követte el, az hol van??
-
Tragédia a West Balkánban: öten őrizetben
Kivancsi leszek tenyleg, hogy most mi volt ott, egyik szemtanu elmondasa uti a masikat raadasul. Nem ebben a cikkben, hanem amiket linkeltetek.
-
-
I'm Jocc
tag
Nyugodjanak békében.
Rohadjon meg aki tette:@@@
-
válasz
#21559296 #64 üzenetére
Ja, szerintem is.
A megerőszakolt nőket is azzal szokták idegesíteni vallomástételkor, h biztosan kihívóan, feltűnően viselkedtek, és ezzel tulajdonképpen vonzották a támadóikat.
Ez esetben is majd bebizonyosodik, h kihívóan voltak felöltözve, és szinte vonzották az éles késeket.. :/ -
gamek!ller
őstag
válasz
westcoastog #63 üzenetére
Én nem mondom, hogy volt. Azt sem mondom, hogy nem volt. A véleményem megvan.
-
share
tag
vicc..
amúgy tartanak tüntetést. [link] -
westcoastog
veterán
válasz
gamek!ller #62 üzenetére
Na ugye, volt ott valami mégis..
-
gamek!ller
őstag
Egy jó barátom ott volt. Ő is látott vért, nem is keveset. Az igazság majd kiderül de én elhiszem, hogy volt késelés.
-
share
tag
válasz
korpicschess #58 üzenetére
kegyetlen ami itt folyik.. azért a végére nagyon kiváncsi vagyok..
-
törölt tag
válasz
korpicschess #54 üzenetére
9-kor kezdődött valami rendkívüli gyűlés a "terror házában" (direkt így), kíváncsi vagyok, kiszivárog-e valami infó...
-
share
tag
[link] ismerősöm írása, ő ott volt.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #51 üzenetére
Meg az az érdekes, hogy még a bent lévők közül is mást mondott, aki a tv-nek nyilatkozott (felkapcsolták a fényeket és utasították őket, hogy vonuljanak ki fél órára) és mást, aki máshol nyilatkozott ("leszúrtak valakit" említése miatt pánik tört ki és mindenki menekülni kezdett). Most ki hazudik? És miért? Ez a szúrás meg... Egy 5 centis vágást nem tudnak taposással előidézni...
-
^Clown
addikt
Itt egy érdekes cikk a történtekről - egy rövid interjú azzal a sráccal, aki az egyik elhunyt lányt kihozta.
-
runner 125
nagyúr
válasz
korpicschess #47 üzenetére
Nem értem..., szakértő bevonása kell ahhoz, h megállapítsák egy emberről, h megszúrták-e, vagy összetaposták?! Szvsz a különbség egyértelműen észrevehető.
-
share
tag
válasz
korpicschess #49 üzenetére
igen, nem tudom mi értelme, szülőknek mit mondanak a rendőrök??
-
share
tag
válasz
korpicschess #47 üzenetére
-
-
share
tag
amúgy a 3ból két csaj barátnő volt, és mind ketten.. rémes.
-
-
-
mocsanisi
senior tag
válasz
korpicschess #36 üzenetére
Nemtudom. Igazából mi vérfoltokat nem láttunk se kifele, se amikor visszamentünk a cuccokért. Ahol a lányt agyontaposták oda egy pad volt téve és rendőrségi szalaggal körbe volt véve, gondolom hogy senki se tudjon rálépni.
share: igen. halottak voltak a képeken. srácok akik barátnőjükkel jöttek többen kérték a rendőröket hogy ne mutassák meg a barátnőjüknek a képeket. Persze a rendőröknek muszáj volt, de sokan zokogva jöttek ki az épületből.
Én nem ismertem egyik lányt se, meg szerettem volna nézni az emlékvideót, de 10mp után kinyomtam mert nem bírtam.
-
Itt lefelé görgetve nagyon sok video van azokkal akik személyesen ott voltak, és átélték:TV.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1092342
Hasonló bulikban már én is voltam, ahol ekkora tömeg kis szűk helyeken összezsúfolódik. Nekem is volt már ilyen hasonló "halálközeli" élményem.
Pl. Budapest Parádé alatt is előfordult már, h Oktogonnál szinte kitolt a tömeg a villamos elé. Nem is értettem, csak utána fogtam fel, h nem sokon múlt.
A villamosvezető teljesen unott, faarccal (szinte alig lassítva) közelítette meg a helyet, és hát ott ugyebár nem volt kordon, csak gondolom a szervezők azt feltételezték, h majd ha jön egy-egy villamos, akkor mindenki félreáll. Hát igen, csak ha olyan sokan állnak ott, akkor nem nagyon van hová félreállni.
A kezemmel simán megérintettem a villamos oldalát, olyan közel haladt el előttem, és hátulról folyamatosan toltak előre, azt vártam már, h haladjon már el a Combino, mert neki fognak tolni a végén..
De gondolom mivel nem csak egyedül álltam ott, és szinte egymásba kapaszkodva próbáltuk visszatartani magunkat attól, h odapréseljenek, mások is hasonlóan éreztek. :/Kisebb városi ezerfős diszkókban is ki tud alakulni olyan helyzet, h egy-egy szűk folyosón többen akarnak átkelni, mint amennyien elférnének az adott helyen. Főleg ha pl. két termes a dizsi, és egy nem túl széles folyosó köti össze a két termet, esetleg a WC-k is azon a kis folyosón vannak. Félelmetes tud lenni. Pláne ha egy h×lye elkezd türelmetlenkedni, és lökdösődik, csapkolódik, de mondjuk az meg milyen már, h kést rántson valaki.. :S
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
mocsanisi #34 üzenetére
Undorító, mocskos, gusztustalan beszólások, amiket itt a végén írtál... ha csak a tizedét leírnám annak, amit gondolok ezekről a remek humorral megáldott fiatalokról, akik ezeket mondták, azt hiszem olyan permbant kapnék, hogy többet vissza sem jöhetnék, így csak annyit, hogy megdöbbent és undorít, hogy ilyenek mászkálnak köztünk.
-
mocsanisi
senior tag
Mikor megérkeztek a rendőrök realizálódott a helyzet, szépen ment mindenki kifele ahogy a rendőrök tereltek. Kint fejetlenség volt, sokan rohangáltak össze vissza, egy lány előttem mondta a mentősnek hogy 2 ismerőse nagyon rosszul van, mentősök meg nem tudtak mit csinálni akkora tömeg volt, annyit mondtak hogy hozzák oda őket. Konkrétan komoly sérültről én nem tudok, nem láttam ilyet. Azt viszont igen hogy nem 1 ember szállt be a mentőautóba.
Már alapból mikor kint vártunk, mögöttem 2 srác elkezdte ütni egymást, én ugrottam rá az egyikre hogy ne verje szét a másik fejét. Az eset elvileg 11-fél12 körül történt. Én fent voltam Dub terembe. Negyed1-kor mentünk ki WC-re, és oda futott be 10 rendőr hogy mindenki kifele. Fél1-kor kint voltam a helyről, 3-kor álltunk be a sorba a cuccainkért. 4-kor jöttünk ki. A rendőrök mindenkinek aki visszament a cuccaiért felvették az adatait, mindenkinek megmutatták a képeket hogy valaki esetleg felismeri-e. (haverom ismerőse volt a 2 lány, az egyiket mutatták fb-n, rá se ismertünk. Haver mondta hogy nem ismeri, aztán visszafordult és megkérte a rendőrt hogy mutassa meg mégegyszer. Sajnos az ismerőse volt.) Lányok zokogva jöttek ki, fiúk is akik ismerték.
Azt még hozzátennék hogy egykét plázafiúcska szította a kedélyet, kezdve azzal hogy mikor áttereltek minket a mekihez jöttek velünk szembe és elkezdi nekem hogy menjek az útjából mert megüt, utána ugyan ezek mikor sorban álltunk a cuccokért ilyeneket mondtak:
"Haláli buli volt"
"Otthon megszúrlak (barátnőjének)"
Haveromat le kellett fognom, mert a rendőrfal ellenére majdnem nekiugrott a gyereknek.
Pontosan én se tudom mi történt, amit tudok leírtam. 3 halott lány fényképét láttam, nagyon megrázó volt, még mindig remegek. -
share
tag
sajnos a lényegen nem változtat, 3zsák.
szörnyű, kiváncsi leszek, mi lesz az ügyből a végére.
-
share
tag
válasz
korpicschess #26 üzenetére
az, még bele sem kóstoltak az igazi életbe, és ennyi.. lány tesóm is ennyi idős, és hol van még az élettől? még fel sem nőtt teljesen..
-
share
tag
válasz
Thunderzolee #24 üzenetére
nem bírtam végig nézni..
-
-
válasz
korpicschess #16 üzenetére
Sokan hallottak/lattak sok mindent ahogy olvasom, ettol meg nem feltetlen kellene tenykent kezelni oket.
-
share
tag
válasz
korpicschess #16 üzenetére
+1.
én szeretném hinni, hogy ŐK nem késeltek, és nincs *****bűnözés, mert sok ismerősöm az, akik rendes, normális tisztességes emberek, és tisztelem őket, de sajnos túl sok ismerősöm volt ott, és a kezdetektől fogva késelésről volt szó. phacebookon is késeléssel kezdődtek a postok, hszek.. és csak úgy nem tör ki tömegpánik.. -
válasz
korpicschess #12 üzenetére
Mindenki mast mond, ebbol nem lehet kihamozni semmit.
-
share
tag
több ismerősöm is ott volt, és mondták, hogy késelés történt. ha taposás lett volna, akkor 3ember meghal, mindenki más meg ép bőrrel megússza? se törött kar, se láb, semmi?
-
válasz
korpicschess #9 üzenetére
Nem vitazunk, beszelgetunk.
Arrol en nem tudhatok, hogy az ismeroseid mit meseltek Neked, de megoszthatnad velunk is.
-
korpicschess
veterán
Mindenki tudja, hogy mi is történt pontosan..
-
Gondolom a mentosok is hazudnak akkor.
Azt se ertem miert kellene eltusolni a keselest.
-
westcoastog
veterán
Borzasztó amik történnek, most csak ködösítés van volt e késelés vagy nem, de ahogy olvasok oldalakat volt, többen is látták hogy dulakodás volt. Na meg a semmi miatt nem robban ki tömeghisztéria.
Na meg így menjen el az ember szórakozni, sosem tudni mi vár rá.
A szórakozóhelyre is sokkal több embert engedtek be mint amennyien befértek, miért? A profit miatt.. -
Fészbúkon láttam, nem tudom ki a szerzője, de ügyes volt.
Akármi is történt, ez bárhol megismétlődhet, ahol csak a profit számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest