- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Thunderzolee #51 üzenetére
Nem én mondtam először
De hát ez van. Önmagában nem volna ez gond, csak az ellenpólus durván ennek a kontrasztja. Néhány tehetséget így kiemelnek - van nem is egy ilyen a volt középsulimban, és nem csak reál, de még a színművészet terén is, és még én is filmrendezőnek megyek (ugye, hogy szerény vagyok?
főleg, hogy az iskola nem is szakos...) -, de az átlagdiáksorsát volt oszttársam határozta meg elég találóan egy témabeli topikban. Nem is beszélve a körzeti gyűjtőiskolákról, ahol a legtöbben tanulnak mind közül, és ahol a sövény saját magát nyírja egészen tövig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bestbuy játékok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő