- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sweet Lou 6
addikt
ez yo
-
tildy
nagyúr
Erről egy történet jut eszembe.
MAgyarország , Jászberény, 16 éves koromban kórházba kerülök nagyon durva hasi fájdalmakkal, semmi nem marad meg bennem, blabla.
Nem mennék bele a részletekbe, mert megalázóan bántak velem, lényeg a lényeg, tényleg nem voltam olyan, mégcsak nem is szexeltem, orvos meg beszól, hogy ne hazudjak! Ez méhen kívűli terhesség , ne hazudjak! Bár a röngtennél elájultam, de annyi erőm még volt, mikor odajött az ágyamhoz, mert épp az orvosok tanácskoztak, hogy akkor most vakbélre nyissanak fel, vagy méhen kívűli terhességre, akkor odamondtam neki, hogy oké, akkor jön a 2. Jézus.
A lényeg, bélszűkületem volt, ha elzáródik, vagy sipoly keletkezik abba akár bele is hallhatok. Az orvost utólag is csókoltatom, viccelődjön vele , vagy hazugozza le a kedves édesanyját.
-
Telomanikus
senior tag
baaaaaszki -.-
-
atom87
aktív tag
-
művésznő4
senior tag
-
Fészbúkról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest