- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
morcosharcos #115 üzenetére
hehe, a sör az nálam is befigyelt már párszor szállodában a billentyűzetre, mindegy, szétkaptam aztán a padlófűtésen kiszáradt
nekem néha a panel két oldalán függőlegesen bevibrál a kép viszont. nemtom mi lehet.rankesz: ez valami expresscard slotba való motyó? vagy ebben pcimcia van még? nemtom, na mindegy, de érted mire gondolok..
nemtom hogy van e erre szükség ebben a gépben.
-
orbano
félisten
válasz
morcosharcos #108 üzenetére
hát. nekem sajnos kevéske a régi proci
nézelődtem, de hiányozna nagyon a trackpoint. a HP-é sz*r... -
Integra
titán
válasz
jaja, nekem is a t61-ben van egy x-25m intel ssd meg 8gb ram. c2d cpu-val. villámgyors alapvetően mindenhez, de az 1080p videóknál szenved, az már nem való neki, 720-szal még elbánik. csak hát a panel és a mérete. de marad családban, tovább adom, jó gép ez még nagyon
-
audi100td
nagyúr
válasz
"vagy szétnézni HP-nál, Dell-nél"
Azok sem különbek, na jó talán a Dell most egész jó gépeket kínál a Latitude/Precision szériában, de a HP-val már évek óta nem vagyok kibékülve. És szoftveres támogatásban máig nincsenek sehol a lenovo-hoz képest.
blueMerle: "Egy HP 8510p és egy E6400-as Dell laptopom van, ezeken dolgozok, szóval némiképp van fogalmam a business class fogalmáról, de kösz hogy szóltál"
Más rajta dolgozni és más rendszeresen javítani/szerelni ilyen gépeket, ha van fogalmad róla, minek kérdezed?
"A kérdésem arra irányult, hogy bizonyos Thinkpad notebookokat ha szétszed az ember, pl. T500, és összerakod annak rendje s módja szerint sajnos már nem lesz olyan mint a gyári összeszerelés."
Pont a hetekben szedtem darabjaira egy W500-at (a "kaszni" egy az egyben egyenlő a T500-aséval) rollcage és alsó tálca csere miatt, miután összeraktam épp olyan lett mint előtte, nem recseg-ropog rajta semmi, mindben a helyén van. Szedtem szét ugyanígy T41-et, X40-et, X61-et, X200-at, stb, egyikkel sem volt ilyen probléma. Lehet valamit nem jól csináltál.
-
cucka
addikt
válasz
morcosharcos #85 üzenetére
Nem vagyok rejtett szervizes titkosügynök, de volt már szerencsém pár billentyűzethez. HP és Dell biznisz notikon dolgoztam pár évig, a saját billentyűzetükön, Thinkpad-en mondjuk csak próba erejéig.
Amit szerettem volna mondani, hogy ezt a kérdést érdemes pragmatikusan megközelíteni az elméleti fejtegetésekre alapozott picsogás helyett. Ha egy billentyűzet könnyen megszokható és normálisan lehet gépelni rajta, akkor az jó, ha nem, akkor az szar. Ez nem függ attól, hogy szigetes-e vagy sem, van abból is jól megcsinált, meg kevésbé jól megcsinált - a saját Ideapad-omon egy közepesen jó darab van, de az asztali Apple billentyű, amiről ezt írom, kifejezetten kellemesen használható. (Pedig a bekövült Thinkpad fanatikusok ettől is agyfaszt kapnának).Kicsit olyan ez, mint a mostanában divatba jövő mechanikus billentyűzetek kérdése. Van egy hangos, picsogós kissebbség, akik jönnek mindenféle tudományos fejtegetésekkel, ami szerint csak ezeken éri meg gépelni, minden más szar. Meg van a többség, akit ez nem érdekel és vígan használja a hagyományos, olcsó billentyűzetét. Ha valami egyszerűen működik, nem kell álproblémákat kreálni.
-
cucka
addikt
válasz
morcosharcos #80 üzenetére
A cikk fele meg a topik jó része picsogás a szigetes billentyűzetről. Na ez a szánalmas rész.
Elárulok egy titkot: a szigetes billentűzeten pont ugyanolyan jól és hatékonyan lehet gépelni, mint a hagyományoson, csak a gépelési érzet picit más. Ez olyan, amit pár óra alatt megszoksz, aztán csá, senkit sem érdekel, leszámítva az itt megjelenő szakértőket, akik kapva kapnak az alkalmon, hogy panaszkodhassanak egy jót.A következő lépés a videód, ahol a fószer nagyítóval keresi azokat a részeket, ahol a műanyag rugalmas, esetleg a darabok nem szorulnak össze tökéletesen (mert rugalmasnak kell lennie amúgy, és ha szorul, az sem jó dolog). Ha valaki idejönne élőben, hogy panaszkodjon, mert az asztalon rángatva a gép egy kicsit lötyög, azt pofánröhögném (dolgozz rajta, ne ráncigáld az asztalon).
A videós fószer az a fajta ember, aki képes időt és energiát pazarolni arra, hogy kitaláljon olyan problémákat, amelyek nem léteznek. Na ez már nevetséges. -
válasz
morcosharcos #77 üzenetére
Ez egy barom video...
Ülj már le egy ilyen gép elé aztán használd pár napig. Utána megkérdezem hányszor akadt valós probléma a kijelző alatti műanyag rugalmassága miatt...vagy a hangerő gomb "mozgása" miatt...stb.
Nevetséges...Totál nem ez a lényeg itt amiket mutogat. Hanem az, hogy ezek a gépek nagyon nagy eséllyel még 5-8 éves korukban is úgy néznek ki ahogy sok gép nem fog már fél év után sem...és működni is fognak!!!
-
cucka
addikt
válasz
morcosharcos #77 üzenetére
Ez az a pont, ahol a topik (meg a cikk) átbillent szánalmasból nevetségesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest