Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
Tehát állításod szerint az elmúlt 7 évben kevesebb mit 100e forintot költöttél a PC fejlesztésed azon részére ami pusztán a játékok miatt volt szükséges? Nekem annyiba fájt 2006ban az x360. Ha igen, akkor ügyes volt, nem mindenkinek van türelme ennyit pepecselni vele.
-
gianni85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14 üzenetére
OK, nálad működik az összekötöm a kellemeset a hasznossal, de biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb is a kiadásod a PC-re.
Én személy szerint, lehet akkor is konzolon játszanék, ha a munkám megkövetelne egy erőgépet (mind CPU mind GPU), mert önfeledten játszanék és nem bosszankodnék "konzolportok" miatt. -
Chapel
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
(OFF)Lejárt az időm.(/OFF)
Így van, számomra munkaeszköz is a gép (fotózás révén) így innentől meg nincs választás:
munka+szórakozás= pc. -
gianni85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
Akinek a PC munkagép az nem igen sír a játékok miatt. Nekem is szükségem van PC-re, de megoldom egy Brazos, vagy A4/i3 APU-val, és a konzollal együtt olcsóbban megúszom, mint egy erőPC-vel.
(#8) Chapel
Várjuk meg milyen lesz a nextgen konzol, mi valósul meg a pletykákból. Jelenlegi generációban nagyon keveset költöttem játékra, mert többnyire használtan vettem, és többnyire ugyanannyiért utána el is adtam. Ezt steam-en nem csinálja meg az ember, és a PS4-nél jelenleg még úgy fest fenn fog állni a lehetőség. -
Peterson_
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
+1
itt volt is pár szó erről.
Nekem amíg volt is konzolom, csak PC mellé, és ezt most sem nagyon tudnám máshogy elképzelni(csak közben a pénzem megy el másra)
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest