- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
->Raizen<- #28 üzenetére
áh, az UC3 okádék, mert nincs rajta 32x AA és nem uHD felbontásban fut 120fps-sel
(#30) darky@
természetesen egy-két vérpécés kommentjéhez sarkítottamAz UC trilógia az egyik leg... játékok a mostani generációban
-
gianni85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
Tehát állításod szerint az elmúlt 7 évben kevesebb mit 100e forintot költöttél a PC fejlesztésed azon részére ami pusztán a játékok miatt volt szükséges? Nekem annyiba fájt 2006ban az x360. Ha igen, akkor ügyes volt, nem mindenkinek van türelme ennyit pepecselni vele.
-
gianni85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14 üzenetére
OK, nálad működik az összekötöm a kellemeset a hasznossal, de biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb is a kiadásod a PC-re.
Én személy szerint, lehet akkor is konzolon játszanék, ha a munkám megkövetelne egy erőgépet (mind CPU mind GPU), mert önfeledten játszanék és nem bosszankodnék "konzolportok" miatt. -
gianni85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
Akinek a PC munkagép az nem igen sír a játékok miatt. Nekem is szükségem van PC-re, de megoldom egy Brazos, vagy A4/i3 APU-val, és a konzollal együtt olcsóbban megúszom, mint egy erőPC-vel.
(#8) Chapel
Várjuk meg milyen lesz a nextgen konzol, mi valósul meg a pletykákból. Jelenlegi generációban nagyon keveset költöttem játékra, mert többnyire használtan vettem, és többnyire ugyanannyiért utána el is adtam. Ezt steam-en nem csinálja meg az ember, és a PS4-nél jelenleg még úgy fest fenn fog állni a lehetőség. -
gianni85
veterán
Míg a nextgen konzolon ugyanazon a vason egyre szebb és jobb játékokat fognak idővel kiadni, addig PC-n ugyanazért a fejlődésért keményen fejleszteni kell. Nextgen konzol majd kerül annyiba, mint egy 7970, és fele annyit eszik.Ez a Pécéseket hidegen hagyja, de nekem tetszik az elképzelés, hogy van egy kis gépem az 50"-os tv-re kötve, ami egyszeri nem olyan óriási beruházás, cserébe 5-6 évig játszok vele fejlesztések és kiadások nélkül, és a fejlesztők rendesen támogatják, mert nagyobb a felvásárlópiaca mint a Pécének. OK, a játékok lehet drágábbak, de azt megspórolom a villanyszámlán.
-
gianni85
veterán
csúnya konzolok, megint elrontotok egy ős-pc-játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest