- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #40 üzenetére
Gondoltam, na most aztán tényleg feltalálom a spanyol viaszt, de nem, ilyen is van: vezetőképes karbon
-
válasz
Sanguinius #34 üzenetére
Akkor mégsem találtam fel a spanyol viaszt
De ahogy elnézem a honlapjukat, csak bejelentették, termék nem lett belőle, pedig kiváncsi lennék az árára.
Tikakukac: nem készítettem erről felmérést ugyan, de a számítógépház hegeszthetősége szerintem elég egyedi igény
Már alumíniumot sem egyszerű hegeszteni.
-
"A nagyobb súly általában jobb anyaghasználatot sugall." - ezek szerint te még nem hallottál a karbonról, mint kompozit anyag. Többek közt kerékpár vázakat is csinálnak belőle, na az lenne csak igazán luxus egy számítógépháznak :-)
Sanguinius: én se viszem sehova, de amikor mégis vagy csak ki kell húzni a helyéről szereléshez, akkor sem mindegy, hogy 4 vagy 20 kilót húzogatsz (+hardver) és döntesz az oldalára. Legalábbis nekem.
-
Ez mekkora, hogy ilyen házakat is el lehet adni :-) Amíg van légy, ugye... nekem van egy TT Matrix VX 4 kilós házam. Ez meg 12? Elődje meg 20? Röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest