Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
"Egy 700 oldalas könyvből ha 30 másodpercen belül nem tudod megmutatni pontosan azt a részt, amivel indokolni akarod a hibás javítást, akkor simán kinullázzák a vizsgádat."
Nekem ez konkrétan attól a helytől venné el a kedvem, ahol agyonfrusztrált pöcsöket engednek tanítani.
-
"Persze át lehet csusszanni éppen meg lehet a kegyelemkettesre hajtani, de az egyetemnek még mindig nem a diploma a lényege, hanem a tudás (szerintem)."
Ez lenne, de ahogy látom Magyarországon ez azért alapvetően már a tanári kar összeállításnál megbukik. Léteznek jó oktatók, akik jó tárgyakat visznek, de ez inkább a kivételnek tűnik, mint alapnak.
Asszony felnőtt fejjel megint egyetemre jár, mert kellene neki a papír meg a tudás is, de az utóbbit nem nagyon erőlteti az egyetem és ez főleg így felnőtt fejjel, sok-sok ledolgozott, önképzéssel eltöltött év után nagyon szembeötlő.
-
"Inkább mondd el nekik, hogy gimiben az egész érettségire kell annyit tanulni, mint fősulin vagy egyetemen egy vizsgára, szóval kössék fel a gatyát"
Ez szerintem egyrészt tényszerűen nem igaz (nem voltam egy mintadiák a főiskolán, de csak szinte csak UV-kra készültem, mert alapvetően bíztam abban, hogy meglesz az IQ-ból is, mert előadásokra nagyrészt bejártam), másrészt meg ez nem olyasvalami, amivel érdemben tud bármit is kezdeni egy gimnazista (konkrétan mit kellene csinálnia ennek hatására?).
(#12) Cathfaern: +1
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest