Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Forestal

tag

válasz krisz200 #249 üzenetére

Köszönöm de egész biztos nem RAM hiba volt. A gépem és az oprendszerek is változatlanok és a 1.126r amit most már a 4 karakterrel összesen kb. 50-szer végigtoltam (mindig elejétől a végéig!!) semmi probléma nincs. A vazsi pld már 45-ös szintű, a Gladi 34-es stb. Ezeket a karikat már mind a 126r-ből indítottam a nulláról és semmilyen más verzióból nincsenek áthozva tárgyak sem.
    Egyszerűen egy bug van a v.1.128d -ben (legalábbis amit onnan szedtem le és már más is említette) DE ez (1.126r) nem csinál ilyet. A gépem sem száll el vagy, kékhalál sincs, szal semmi gixer nincs. Egyébként meg 24 órás memtest és TuffTest is volt januárban a ramoknak. Ezenkívűl HD Tune és HD Sentinel is fut és a HDD-k is mind hibátlanok és 100%-osak. szóval nincs már semmi gáz.
    Egyéként 3 oprendszer van a gépen. A win XP Sp3 -s offline netkapcsolat nélküli módban megy (nincs fenn a hálókártya driver) ott nyomom a Hell-t és még sok más régi gamét + a gyerekek miatt (is:) DosBox alatt 150-nél is több játékot: amik mind hibátlanul futnak. Végszó: a 1.126r nálam a nyerő, amit nem is áll szándékomban lecserélni, csak ajánlani tudom :)

Új hozzászólás Aktív témák