Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Stauffenberg #20 üzenetére

Akkor csak elbeszélünk egymás mellett. Technikai értelemben nekem sincs semmi bajom ezekkel. Ahogy írod, nagy dolog, hogy ilyen fogyasztás mellett ilyen teljesítményre képesek. Ez rendben van.
    A különbség mindössze annyi, hogy engem nem hat meg maga a játék ilyen grafikán.
    Én is letöltöttem a DeadTiggert a telóra. És szép meg jó meg minden... De aztán ennyi. Inkább a Black Ops-t meg az új MoH-t nyomatom a 7 éves PC-n... :U Persze ellettem volna a DeadTiggerrel is csak nekem ez a mobilos irányítás valahogy nem jön be. Finoman fogalmazva is katasztrófa... Szóval ennyi a különbség mindössze a kettőnk véleménye közt. Technikailag mindketten "csodáljuk" a mai mobil teljesítményt. A konkrét játék szempontjából meg csak téged "hat meg" a dolog. Nem gond ez.

Ami viszont a PC-s játék fejlődést illeti nincs teljesen igazad. Mégpedig azért, mert a PC-s játék minőséget jelenleg az ezeréves konzolok fogják vissza. Ez teljesen nyilvánvaló. 1-2 év és mikor kijönnek az új konzol generációk a PC-s és a konzolos világ fényévekre ottfogja hagyni a mobil grafikát, sőt a jelenlegi grafikát is fényévekre fogja előzni. Ebben biztos vagyok.
    Gondoljunk csak bele, hogy egy Xbox vagy PS3 közel 7-8 éves hardverrel futtat olyan játékokat, amiket egy mai PC. Nyilvánvaló, hogy a grafikai korlátok mocskosul erősek emiatt. Ami csúnyán érződik a PC-n is.
    Ezt már több cikkben, több játékfejlesztő cég kifejtette részletesen. Egyszerűen az ezeréves konzolhardverek jelentik nekik a korlátot, azért nem tudnak mégjobb grafikát létrehozni.

Ami meg magát ezt a konzol / PC-s játékipart illeti a minap jött a hír, hogy a Black Ops kettő 15 nap alatt megdöntötte az Avatar c. film eladási rekordjait. Ergo k...nagy biznisz van a konzolos / PC-s játékiparban. Biztosra vehető, hogy amint hardveres lehetőségek adottak lesznek, fényévekre elhúznak majd a jelenlegi grafikai minőségtől, ami ugye mint beszéltük így is 10 évnyire van a mobilos verziótól.
    Többek közt ezért is tartom hiábavalónak erőltetni ezt a mobilos grafikai versenyt.

• Dany007

veterán

válasz Stauffenberg #11 üzenetére

"meg PC-n is elfut közel maxon az általad említett Battlefield 3 is. Én emelem kalapom a fejlesztők előtt akik ilyen grafikát kihoznak egy mobilból."

De BF3 grafikát nem hoznak ki mobilon... :D Épp azt írtam, hogy kb 10 éves játék szintjét tudják mobilon.
    Amire én is pontosan azt írtam, hogy szép teljesítmény.
    Hol itt a gond?

"És nem a grafika önmaga miatt, hanem pont azért mert a zsebemből veszem elő ezt a teljesen hétköznapi tárgyat"

Bocs, de itt most konkrétan a grafika a lényeg, a cikk is kb erről szól. Az hogy a zsebedből húzod ki vagy a polcról veszed le vagy akármi engem nem mozgat meg.

Ha játszani akarok akkor ott a játékélmény és a vizuális élmény számít. Nem pedig az, hogy honnan húzom elő a gépet amin játszok... :U

Új hozzászólás Aktív témák