Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz Stauffenberg #20 üzenetére
Akkor csak elbeszélünk egymás mellett. Technikai értelemben nekem sincs semmi bajom ezekkel. Ahogy írod, nagy dolog, hogy ilyen fogyasztás mellett ilyen teljesítményre képesek. Ez rendben van.
A különbség mindössze annyi, hogy engem nem hat meg maga a játék ilyen grafikán.
Én is letöltöttem a DeadTiggert a telóra. És szép meg jó meg minden... De aztán ennyi. Inkább a Black Ops-t meg az új MoH-t nyomatom a 7 éves PC-n... Persze ellettem volna a DeadTiggerrel is csak nekem ez a mobilos irányítás valahogy nem jön be. Finoman fogalmazva is katasztrófa... Szóval ennyi a különbség mindössze a kettőnk véleménye közt. Technikailag mindketten "csodáljuk" a mai mobil teljesítményt. A konkrét játék szempontjából meg csak téged "hat meg" a dolog. Nem gond ez.Ami viszont a PC-s játék fejlődést illeti nincs teljesen igazad. Mégpedig azért, mert a PC-s játék minőséget jelenleg az ezeréves konzolok fogják vissza. Ez teljesen nyilvánvaló. 1-2 év és mikor kijönnek az új konzol generációk a PC-s és a konzolos világ fényévekre ottfogja hagyni a mobil grafikát, sőt a jelenlegi grafikát is fényévekre fogja előzni. Ebben biztos vagyok.
Gondoljunk csak bele, hogy egy Xbox vagy PS3 közel 7-8 éves hardverrel futtat olyan játékokat, amiket egy mai PC. Nyilvánvaló, hogy a grafikai korlátok mocskosul erősek emiatt. Ami csúnyán érződik a PC-n is.
Ezt már több cikkben, több játékfejlesztő cég kifejtette részletesen. Egyszerűen az ezeréves konzolhardverek jelentik nekik a korlátot, azért nem tudnak mégjobb grafikát létrehozni.Ami meg magát ezt a konzol / PC-s játékipart illeti a minap jött a hír, hogy a Black Ops kettő 15 nap alatt megdöntötte az Avatar c. film eladási rekordjait. Ergo k...nagy biznisz van a konzolos / PC-s játékiparban. Biztosra vehető, hogy amint hardveres lehetőségek adottak lesznek, fényévekre elhúznak majd a jelenlegi grafikai minőségtől, ami ugye mint beszéltük így is 10 évnyire van a mobilos verziótól.
Többek közt ezért is tartom hiábavalónak erőltetni ezt a mobilos grafikai versenyt. -
pigster
senior tag
válasz Stauffenberg #9 üzenetére
Ja, és ez szerintük játék...
-
Dany007
veterán
válasz Stauffenberg #11 üzenetére
"meg PC-n is elfut közel maxon az általad említett Battlefield 3 is. Én emelem kalapom a fejlesztők előtt akik ilyen grafikát kihoznak egy mobilból."
De BF3 grafikát nem hoznak ki mobilon... Épp azt írtam, hogy kb 10 éves játék szintjét tudják mobilon.
Amire én is pontosan azt írtam, hogy szép teljesítmény.
Hol itt a gond?"És nem a grafika önmaga miatt, hanem pont azért mert a zsebemből veszem elő ezt a teljesen hétköznapi tárgyat"
Bocs, de itt most konkrétan a grafika a lényeg, a cikk is kb erről szól. Az hogy a zsebedből húzod ki vagy a polcról veszed le vagy akármi engem nem mozgat meg.
Ha játszani akarok akkor ott a játékélmény és a vizuális élmény számít. Nem pedig az, hogy honnan húzom elő a gépet amin játszok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest