Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• izee

őstag

válasz rudi #36 üzenetére

Rendben van. Túltárgyaltuk.

De mér zavar az téged, hogy az a táp az enyém? Ha cseréltünk volna az ismerősömmel és enyém lenne a halknak mondható gyári procchűtős, zalmanos vga-s, 400(vagy 450)W-os ellenben hangosnak mondható chieftech táp, és az övé az enyém, akkor is ezt és így mondtam volna róla.(gondolom...) Vagy ez is beleesik a hazabeszélésbe?

• izee

őstag

válasz rudi #33 üzenetére

Hijj, elvéreztem ;) Ok, akkor csak annyit mondanék, hogy ez egy egész jó alternatíva legfőképp azoknak akik még nemigazán ásták bele magukat a témába. És ilyen ember elég sok van az országban, vallljuk be :D

1. Valóban látatlanban véleményeztem, de végig a zalmant állítottam be jobbnak, nemigaz? Vagy nem? Én csupán annak papoltam, h nem éri meg a felárat(bár kinek-kinek a pénztárcája szerint). Azért azt hadd tegyem hozzá gyorsba, h nem mindenkinek a buliköltségeit kell megszorítani, h kidobjon +10k-t, azér az nem csak úgy megy...
    1/b:) A tesztjeitek és egyéb írásaitokat nemcsak keresettel rendelkezők olvassák, azoknak egy kicsit nehezebb dolguk van. :))
    2. Á, féltem, hogy magadra veszed a díjazást, annak szántam csak, akinek inge. :R

[Szerkesztve]

• izee

őstag

válasz rudi #26 üzenetére

ok, de 350es chieftechet hallgattál már? Csakmert sztem(de csak sztem) bőven halkabb, mint a 400 és nagyobb társai (mind GPS). Szóval, ha a 450es(asszem ilyet teszteltetek csak) alapján ítélkezel, lehet, hogy rosszul teszed.
    A tökéletes megelégedésem részben az árképzésnek is szólt:), bár én örültem volna, ha codegen áron mérik :DDD Így nálam ez nem nagyon rúg labdába, meg különben is, seasonic akad olcsóbban is:)
    Normál esetben esélyem sem lenne pl zalman tápot meghallgatni, ezért én egy kicsit mérges vagyok(szoktam lenni), amikor úgy beszélnek róla, mintha bárki bármikor megtehetné. Pl. bótban (kicsi/nagy, mind1) ha van is ilyen (ami ritka), a kedvemér kötve hiszem, hogy beüzemelik, csak esetleg ha nagyon úgy tűnne nekik, hogy meg is veszem azonnal...máshonnan meg honnan teszteljem, ha nincs semmilyen kapcsolatom, és mégcsak nem is pesti vagyok(mert azért a pestiek erős előnyben vannak ilyen téren)? Mifelénk nem terjednek a zalmanok meg egyéb drágaságok, ált-ban kizárólag rendelésre hozzák őket, és az is ritka eset, mert nemnagyon ''kell'' senkinek. (Visszakanyrodva) most viszont talán sikerül rábírnom egy ismerősömet, aki nem sajnálja a pénzt, úgyhogy megpróbálom megtapasztalni a különbséget...
    És igen, megtehetik (a drágaságot) zalmanék, de mért tegyék, ha kevesebb haszonnal (és persze mások is követve majd ezt a példát) egyenesen egy jobb világot lehetne teremteni. :C Viszont azért az olyan ember aki ezt egyenesen díjazza (megtehetik és megteszik=kihasználnak), az egyrészt nincs magánál, másrészt fú de mérges vagyok rá :(((

Új hozzászólás Aktív témák