- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem veszem kötekedésnek, csak nem értem..
Tehát: az Opera Mini _nem_ Pocket PC-s böngésző. Az, hogy sok WM 5.0 alapú gépre előre van telepítve egy java futtatására alkalmas program, nem jelenti azt, hogy mindegyiken van. Ettől függetlenül az is tény, hogy az ingyenes J9 segítségével bármelyik PPC tud futtatni java programokat, de ettől még az Opera Mini nem lesz a szó szoros értelmébe vett PPC-s program. Ezért nem írtam róla.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a cikkben nem a Mini-ről írtam, ráadásul erre szerintem nem is utal semmi. A Mini-t egyedül az Opera Mobile oldalán lévő bevezetőben említem, a szerepe pedig csak annyi, hogy megmutatja, hogy az Opera-nak a Mobile fejlesztése előtt is volt tapasztalata a mobil eszközökre írt böngészők terén.
A Mini egyébként nem a legnépszerűbb böngésző Pocket PC-re, de szerintem még a TOP3-ban sincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest