- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, sejtettem, hogy a beszállítótól is függhet.
A trend viszont szerintem sajnos az olcsóbb beszállítók felé mutat. Még ha nincs is hatalmas differencia, érezhető - és pont az ilyen apróságokra nem fog senki áldozni ma már a gyártói oldalon (hiszen a vevők között is csak 1-2 őrült áldoz erre).
A mostani Toshiba Tecrám billentyűzetét klasszikus értelemben már majdnem borzalmasnak mondanám, a régi Portégé összehasonlíthatatlanul jobb, de teljesen jól elvagyok, megszoktam, idomulok. -
karib
addikt
Sajnos én is úgy érzem, hogy szép lassan csökken az IBM-ek minősége. Nem rohamosan, de a finomságokra fogékonyak számára észrevehetően.
Nemrég még volt 2 db T23-asom, az egyik egy régebbi USA modell, a másik egy újabb német kivitel. A régebbi darab billentyűzete határozottan kellemesebb, selymesebb volt.
A T40 megalkotásánál azért dobtak egy nagyot a srácok, de azóta szerintem kb. abból élnek - a T60 sem mondható forradalmi újításnak, egy nagyon korrekt evolúciós modell.
Sajnos ez van - szép lassan mi, igényesebb notebook vásárlók is hozzábutulunk a kínálathoz. Ma volt a kezemben a Toshiba legújabb Portégéje - tapintható minőségre köszönő viszonyban sincs a régi Portégé 7200-asommal (ami a családban ma is maximális megelégedettséggel szolgál tovább a maga 600 MHz-ével).
Vannak azért érdekes kezdeményezések itt-ott, pl. extrém könnyű 14-15'' modellek (FuSi, Samsung), de egyikről sem ért el zajos sikert. A ThinkPadekkel még lehetne alkotni ezen a téren, illetve talán még a Dell és a Toshiba tudna sikeressé tenni egy kompromisszumok nélküli üzleti modellt. Várjuk szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged