Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, ha mindenhol nagy a terheltség, akkor nincs mit tenni. De ebben jobbnak látszik a GPRS-nél.
A híres és festői Kőbányán lakozom, gondolom azért megy így a 3G, mert itt a panelrengetegben leginkább EMKTV-t használnak az arcok, ahogyan egyébként én is, sajnos.
HSCSD: a CSD egy vonalkapcsolt adatátvitel. Eddig úgy hittem, hogy a HSCSD simán csak egymás mellé rak 4 vonalat és egyszerre használja őket. -
Bog
HÁZIGAZDA
Nos, két dolog.
1. Elég nehéz lett volna olyan tesztet csinálni, ahol fullosan leterhelünk egy cellát
2. Amennyire én tudom, a 3G és HSDPA eszközök már nem csak egy cellára jelentkeznek fel, hanem többet is látnak, és a terheltség függvényében használják ki azokat. Így egyenletesebben oszolhat el a hálózatban a terheltség, de javítsatok ki, ha nem így van.
Mellesleg nekem a 3G is fixen megy 300kbps körül, pedig az már működik egy ideje, legalábbis a fővárosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest