- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
válasz
Polacheck #10 üzenetére
Hello, arra kérnélek, ha megoldható, hogy csinálj le-feltöltési, ping tesztet a 3.0 és majd a 7.2Mbit-es HSDPA hálózaton (Option GT-Max adatkártya kezel mindféle HSDPA sebességet), de még jöhet egy 1.5Mbit-es HSPDA-s feltöltési teszt is, ha gondolod.
Ha esetleg valaki más tud szolgálni teszteredményekkel (képes illusztráció jó lenne) természetesen az is jó lenne és megköszönném, de persze Polaheck mesteré az igazi. -
PEPE85
senior tag
Semmi, mert a T-mobile folyamatosan fejleszteni fog ott, ahol igény lesz rá, de érdekesség képpen kérdezném, hogy hány év távlatában gondolkodsz? Folyamatos fájlletöltésre erősen kétlem, hogy egy-két éven belül használható lesz (ne legyen igazam), videótelefonálást, streaminget meg simán elbírna. Tréjünk erre vissza mondjuk 2 év múlva.
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
Szavaid találjanak meghallgatásra. Azt azért elég viccesnek találom, hogy a T-mobile-nál a második GB 100.000Ft, a Pannon-nál csúcsidőben 75.000Ft, csúcsidőn kívül 25.000Ft. A Vodafone 17.000Ft-os ára még jelen árak mellett elfogadhatónak mondható, de ha már felére csökkenének az 1GB-os csomagok árai, akkor sokan beneveznénk rá egy HSDPA kártyával.
-
PEPE85
senior tag
orbano: Pannon-nál is megy ez már egy ideje, én még év elején próbáltam ki és ugyan ilyen eredményeket tapasztaltam.
Polaheck: Jó napot kívánok! Elismerésem a teszt tekintetében. Végre egy normális HSDPA teszt. mobilport-on odalöktek egy-két eredményt és hello. Képekkel illusztráció, ez kell. A feltöltési tesztet hiányolom mindhárom technológiával kapcsolatban. Nekem 3G-vel 8kbyte/s volt a plafon, de ha lehet, akkor kérnék három számot. EDGE, 3G és HSDPA upload sebessége mondjuk egy magyar FTP-re.
Ennek letöltési maximuma 64 KB/s, és tapasztalataink alapján azért ezt még nem könnyű elérniA 3G-nek 48Kbyte/s a letöltési maximuma és 45-el nekem ment is hosszú hónapokig.
T-mobile-tól kaptatok SIM kártyát is? Pannon-nál olyan volt a HSDPA-s teszt SIM kártya, hogy korlátlan forgalmat lehetett rajta generálni(ez is?), egy olyan jöhetne nekem is.
Arra nincs információtok, hogy a szolgáltatók nem tervezik-e olcsóbbá tenni a mobil internetet? T-mobile gondolom nem, mert jelenleg ő a legolcsóbb a piacon az 1GB-os csomag esetén bruttó 9.590Ft-al.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest